- 25%

Kakeibo. Arta japoneză de a economisi bani

Preț special 29,93 lei

Reducere 25%

Preț standard 39,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 10.05.2021

Jurnalul japonez de cheltuieli care te ajută să economisești mai mult în fiecare lunăEști cu adevărat conștient de ceea ce cheltuiești? Știi cum să pui valoare pe lucruri dincolo de preţul lor?Japonezii sunt cunoscuţi drept maeștri ai traiului minimalist, capabili să se descurce cu mai puţin în toate aspectele...

Jurnalul japonez de cheltuieli care te ajută să economisești mai mult în fiecare lună
Ești cu adevărat conștient de ceea ce cheltuiești?
Știi cum să pui valoare pe lucruri dincolo de preţul lor?
Japonezii sunt cunoscuţi drept maeștri ai traiului minimalist, capabili să se descurce cu mai puţin în toate aspectele vieţii, fie că este vorba de restrângerea la minimum necesar a lucrurilor personale sau de gătitul unui fel de mâncare savuros. Dar, în centrul tuturor acestor lucruri se află kakeibo: registrul folosit pentru a stabili ţinte de achiziţii și pentru a cheltui înţelept.
Procesul este simplu: la începutul fiecărei luni, deschizi kakeibo și te gândești cu atenţie la cât de mult ai vrea să economisești și la ce va trebui să faci pentru a-ţi atinge scopul. Kakeibo îţi oferă spaţiul necesar pentru a-ţi nota cheltuielile săptămânale și a reflecta asupra lunii care tocmai a trecut.
Simplul act de a completa kakeibo te asigură că economiile sunt o parte a fiecărei zile, în timp ce îţi oferă și ocazia de a eficientiza cheltuielile în fiecare lună.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Dec 2018
Tip copertă:
Cartonată
Format:
140 x 200
Nr. pagini:
208
ISBN:
978-606-33-3276-0
Din aceeasi categorie Vezi toate