lips─â stoc

La cinci pasi de tine

Nota ta:
93 % of 100
39,90 lei
lips─â stoc

 

Oare po╚Ťi iubi pe cineva pe care nu-l po╚Ťi atinge niciodat─â?

Stella Grant simte nevoia s─â-╚Öi planifice via╚Ťa pas cu pas – poate pentru c─â pl─âmânii ei bolnavi, pe care nu-i poate controla, i-o guverneaz─â oricum, trimi╚Ťând-o periodic în spital, înc─â din copil─ârie. În momentul de fa╚Ť─â,

Stella trebuie s─â-╚Öi planifice foarte bine via╚Ťa pentru a nu pierde locul pe lista beneficiarilor unui transplant de pl─âmâni, care-i va asigura cinci ani de existen╚Ť─â f─âr─â probleme. Pentru asta e obligat─â s─â stea în permanen╚Ť─â la ╚Öase pa╚Öi de oricine i-ar putea transmite o infec╚Ťie pulmonar─â. ╚śase pa╚Öi.

F─âr─â excep╚Ťii. Will Newman este exact persoana de care Stella trebuie s─â se fereasc─â.

Lui Will nu-i pas─â de reguli, de tratamente, nu-╚Öi respect─â orarul de medica╚Ťie ╚Öi abia a╚Öteapt─â s─â împlineasc─â optsprezece ani ca s─â-╚Öi decid─â singur soarta.

Vrea s─â plece s─â vad─â lumea – nu doar spitalele ei.

Mai mult, Will o poate infecta pe Stella cu o bacterie mortal─â. ╚śi totu╚Öi, dintr-odat─â, cei ╚Öase pa╚Öi dintre ei nu mai par un spa╚Ťiu de siguran╚Ť─â, ci o pedeaps─â.

Oare n-ar putea s─â fure m─âcar o mic─â parte din aceast─â distan╚Ť─â, în schimbul a tot ceea ce pl─âmânii lor defec╚Ťi le-au furat din via╚Ť─â?

Cât de periculo╚Öi ar putea fi numai cinci pa╚Öi între ei, dac─â asta îi ajut─â s─â câ╚Ötige suflete╚Öte?

Carte ecranizat─â: Descoper─â un nou "Love Story" in cea mai recent─â produc╚Ťie cinematografic─â a anului, cu Cole Sprouse si Haley Lu Richardson in rolurile principale!

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 1 apr. 2019
Traducator(i) : Adriana B─âdescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 140 x 200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-3691-1