- 30%

La limita

Nota ta:
53 % of 100
RRP: 49,90 lei Preț special 34,93 lei
în stoc

Estimare livrare: 07.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,90 lei Preț special 34,93 lei

Cel mai recent roman al lui George March are un succes extraordinar și nimeni nu se poate mândri mai tare decât soția lui. Devotată regulilor și aparențelor, doamna March duce o existență pedantă și privilegiată în lumea bună a New Yorkului, până într-o dimineață când patroana patiseriei preferate sugerează că protagonista romanului scris de soțul ei – un personaj detestabil pe nume Johanna – este inspirată de însăși doamna March. Șocată și umilită, doamna March, care nu știe mai mult de atât pentru că nu a citit cartea, își abandonează comanda și fuge în grabă din magazin. Dar lucrurile nu se opresc aici. Pornind de la un articol decupat dintr-un ziar pe care îl găsește în biroul lui George, doamna March este convinsă că soțul ei a comis o crimă.

În timp ce narațiunea ne conduce, pas cu pas, prin delirul și psihozele doamnei March, implicațiile ei se ramifică și pătrund în zonele cele mai sensibile și mai intime ale vieții. Imaginea publică ia locul adevăratei identități a persoanei. Scenariile care se dezvoltă independent în imaginația noastră devin realitate.

În romanul său de debut, Virginia Feito reușește să comprime o multitudine de idei și emoții într-o narațiune alertă și plină de tensiune.

 

„O lectură esențială în era rețelelor de socializare… Un roman de debut excepțional… o contribuție excelentă la literatura din valul horror cu influențe feministe… Paranoia tulburătoare a doamnei March, credința că toată lumea o judecă, perspectiva înspăimântătoare că este văzută nu așa cum este, ci așa cum a fost portretizată de altcineva – toate acestea constituie coșmarul obișnuit al unei persoane disperate după un anumit statut în galeria de oglinzi din social media…“ The Guardian

„Un thriller pervers, superb… Puțin din Hitchcock, puțin din Patricia Highsmith… Este o neliniște în cartea aceasta, o teamă chinuitoare care se instalează de la început și de care nu mai scapi. Și nici nu-ți dorești să scapi dintre frazele perfect șlefuite și straniile incursiuni psihologice.Vox

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 13 ian. 2022
Colectie : Buzz Books
Autor(i) : Virginia Feito
Traducator(i) : Iolanda Prodan
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 320
ISBN : 978-606-33-8243-7