Lasă-te de fumat în 30 de zile. Fără stres! Definitiv!

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Lasă-te de fumat în 30 de zile. Fără stres! Definitiv!


Nota ta:
9,54 lei

Versiuni disponibile

După 20 de ani de cercetări în domeniu și nenumărați pacienți vindecați, dr.Seidman vă oferă o carte extrem de valoroasă, care vă va ajuta să renunțați definitiv la țigări. Cu ajutorul programului său de 30 de zile, atent structurat, dar simplu și la îndemâna oricui, veți depăși toate obstacolele și veți...

După 20 de ani de cercetări în domeniu și nenumărați pacienți vindecați, dr.Seidman vă oferă o carte extrem de valoroasă, care vă va ajuta să renunțați definitiv la țigări. Cu ajutorul programului său de 30 de zile, atent structurat, dar simplu și la îndemâna oricui, veți depăși toate obstacolele și veți redeveni stăpâni pe propria viață. Descoperiți ce fel de fumător sunteți: social, îngrijorat de luarea în greutate, emoțional sau contextual. În funcție de categoria în care vă încadrați, aveți nevoie de o anumită metodă.

Spre deosebire de Allen Carr, dr. Seidman încurajează folosirea terapiei de înlocuire a nicotinei (plasture, gumă, spray nazal). În plus, relatarea unor cazuri concrete vă va ajuta să înțelegeți că nu dependența fizică este cel mai mare obstacol, ci cea emoțională. Director al departamentului pentru renunțarea la fumat din cadrul Universității Columbia, dr. Daniel F. Seidman și-a dedicat viața cercetărilor menite să combată acest viciu.

Clinicile deschise de el în Statele Unite au ajutat multe persoane să se lase de fumat. În 2008 a apărut cu succes în cadrul programului The Oprah Winfrey Show la invitația doctorului Mehmet C. Oz. A scris și Helping the hard-core smoker: A clinician's guide (1999), împreună cu Lirio Covey.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Oct 2010
Numar pagini:
attribute_icon
192
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
ISBN:
attribute_icon
978-973-675-910-9

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  7 oct. 2010
Autor(i)  :  Daniel F. Seidman
Numar pagini  :  192
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  130 x 200
ISBN  :  978-973-675-910-9