- 15%

- 15%

-14.99%

Limba modernă 1 - Limba franceză. Manual. Clasa a VII-a

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 47,90 lei Preț special 40,72 lei

Reducere 15%

în stoc

Estimare livrare: 21.09.2021

Construit în jurul unei abordări comunicativ-acționale, acest manual de limba franceză este un instrument dinamic, dar în același timp bine structurat. Însoțiți de personajele principale ale cărții, elevii vor deveni ei înșiși actori ai cursului de limbă străină, care îndeplinesc sarcini, iau decizii, își pun în...

Construit în jurul unei abordări comunicativ-acționale, acest manual de limba franceză este un instrument dinamic, dar în același timp bine structurat. Însoțiți de personajele principale ale cărții, elevii vor deveni ei înșiși actori ai cursului de limbă străină, care îndeplinesc sarcini, iau decizii, își pun în valoare imaginația și pun în practică achizițiile în mod participativ și ludic.

Manualul este alcătuit din șase unități. După fiecare unitate există o pagină de evaluare menită să recapituleze și să evalueze vocabularul și noțiunile de gramatică predate. De asemenea, manualul mai cuprinde trei unități recapitulative, un Modul de civilizație, un Punct DELF – pentru a introduce și pregăti examenul A1 –, un Compendiu de gramatică, pentru a relua și structura cele mai importante aspecte morfosintactice ale cărții.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Sep 2019
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
205x260
Nr. pagini:
attribute_icon
128
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4028-4
Categorie:
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate