Limba modernă 1 - Limba engleză. Manual. Clasa a VII-a

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
49,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 29.09.2021

Manualul este conceput atât pentru a structura competențele lingvistice și de comunicare ale elevilor, cât și pentru a le dezvolta abilitățile în toate competențele specifice. Lucrarea oferă flexibilitate în învățare, limbaj și conținut. Este un manual atractiv și motivant, cu activități de vocabular și gramatică...

Manualul este conceput atât pentru a structura competențele lingvistice și de comunicare ale elevilor, cât și pentru a le dezvolta abilitățile în toate competențele specifice. Lucrarea oferă flexibilitate în învățare, limbaj și conținut.

Este un manual atractiv și motivant, cu activități de vocabular și gramatică bine structurate fiind centrat pe comunicarea naturală. Elevii devin conștienți, încrezători în procesul de învățare, vorbitori excelenți, descoperind calea spre succes – la școală, la examene și pe tot parcursul vieții!

Manualul este structurat în opt module, fiecare modul fiind însoțit de câte un test de evaluare.

De asemenea, manualul mai cuprinde pagini cu: proiecte de grup, competențe digitale, ghiduri de scriere, sărbători din toată lumea, noțiuni de gramatică, recapitulări finale, verbe neregulate.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Aug 2019
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
205x260
Nr. pagini:
attribute_icon
160
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4040-6
Categorie:
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate