Limba si literatura romana. Manual. Clasa a III-a

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100
34,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 31.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
34,90 lei
Câștigător al licitației de manuale școlare a Ministerului Educației 2021 Manualul de Limba și literatura română pentru clasa a III-a este elaborat de un grup de autori alcătuit din pedagogi cu experiență în lucrul cu copiii din ciclul primar și în pregătirea de materiale didactice potrivite acestui segment de...

Câștigător al licitației de manuale școlare a Ministerului Educației 2021

Manualul de Limba și literatura română pentru clasa a III-a este elaborat de un grup de autori alcătuit din pedagogi cu experiență în lucrul cu copiii din ciclul primar și în pregătirea de materiale didactice potrivite acestui segment de vârstă. Manualul este centrat pe nevoile elevilor în societatea contemporană, propunând activități ancorate în cotidian, care să ofere elevilor achiziții de calitate în domeniul comunicării, în contexte semnificative de învățare.

Manualul este structurat pe 9 unități de învățare care permit realizarea unei abordări interdisciplinare. Tematica propusă are în vedere domenii care abordează valori și trăsături morale, învățătura, copilăria, istoria țării. Fiecare unitate de învățare conține la final activități de recapitulare care vizează aplicarea achizițiilor elevilor în contexte diverse și activități de evaluare sumativă, cu elemente de autoevaluare, astfel încât aceștia să fie implicați în aprecierea propriului progres școlar.

În manual sunt propuse metode alternative de evaluare, alături de autoevaluare, respectiv portofoliu și fișă de observare a comportamentului.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jul 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
144
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
205x260
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7669-6
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  2 iul. 2021
Numar pagini  :  144
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  205x260
Categorie  :  Manuale
ISBN  :  978-606-33-7669-6

Din aceeasi categorie

Vezi toate