lipsă stoc

- 45%

Lumea din plastilină. Micul artist plastic. Activități 3-5 ani

0% of 100
RRP: 9,90 lei Preț special 5,45 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 9,90 lei Preț special 5,45 lei

Acest caiet de lucru este destinat copiilor de la 3 la 5 ani și include activități de modelare din plastilină, care contribuie la dezvoltarea motricității fine a degetelor, la stimularea curiozității față de lume și a sârguinței.

Modelarea obiectelor ajută copilul să exploreze și să cunoască luma înconjurătoare, îi dezvoltă gândirea creatoare, îi îmbogățește vocabularul. Acest caiet de lucru conține activități originale de modelare din plastilină, prin intermediul cărora micuțul vă învăța principalele tehnici de lucru cu plastilina, cum ar fi ruperea prin ciupire, presarea cu degetele, rularea, rotirea intre palme, dar va și exersa utilizarea spatulei – o mica unealtă în formă de lopățică.

Activitățile din acest album pot fi realizate printr-o metodă interactivă de modelare a plastilinei, cea a jocului-poveste: istorioarele captivante sunt întregite de desenele ce urmează să fie completate. Interesul și acțiunile copilului sunt esențiale la finisarea desenelor. De exemplu, copilul rulează plastilina verde și obține fire de iarbă, cu ajutorul cărora ascunde greierul de broscuța cea lacomă.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 30 apr. 2013
Tip Coperta : Capsată
Format : 215x290
Numar pagini : 12
ISBN : 978-606-686-014-7