Matematica. Manual. Clasa a IV-a

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
37,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 31.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
37,90 lei
Câștigător al licitației de manuale școlare a Ministerului Educației 2021 Manualul este structurat pe nouă unități de învățare corespunzătoare conținuturilor din programa școlară pentru clasa a IV-a, o unitate de recapitulare și evaluare inițială, respectiv o unitate de recapitulare și evaluare finală....

Câștigător al licitației de manuale școlare a Ministerului Educației 2021

Manualul este structurat pe nouă unități de învățare corespunzătoare conținuturilor din programa școlară pentru clasa a IV-a, o unitate de recapitulare și evaluare inițială, respectiv o unitate de recapitulare și evaluare finală. Conținuturile științifice sunt adecvate nivelului de vârstă și înțelegere al elevilor și sunt structurate progresiv, permițând trecerea treptată către general și abstract, prin valorificarea experienței empirice, matematizării realității înconjurătoare, utilizării limbajului grafic etc.

Activitățile de învățare urmăresc identificarea şi înțelegerea conceptelor noi, compararea, corelarea, combinarea, transferul cunoştinţelor funcţionale de matematică sau de la alte discipline, abordate în viziune interdisciplinară sau integrată, rezolvarea de probleme și aplicaţii practice. Recapitulare și evaluarea finală vizează aplicarea achizițiilor elevilor în contexte diverse.

Manualul cuprinde şi metode de evaluare alternative, complementare: autoevaluarea, coevaluarea, observarea sistematică, proiectul şi portofoliul. La finalul fiecărei unități de învățare se face trimitere la fișa de observare a comportamentului, care este completată de elev și validată de profesor.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jul 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
160
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
205x260
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7679-5
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  5 iul. 2021
Numar pagini  :  160
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  205x260
Categorie  :  Manuale
ISBN  :  978-606-33-7679-5

Din aceeasi categorie

Vezi toate