lipsă stoc

Matematica. Manual. Clasa a V-a

0% of 100
49,90 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Manualul de Matematică pentru clasa a V-a este aprobat la licitația organizată de Ministerul Educației în 2022.

Manualul de Matematică pentru clasa a V-a cuprinde patru capitole, totalizând un număr de 14 unități de învățare care respectă domeniile și conținuturile din programă. Unitățile de învățare sunt divizate în 2–8 lecții. Lecțiile sunt însoțite de activități de învățare-evaluare interactive, cu caracter practic‑aplicativ, care determină formarea competențelor specifice cu care acestea sunt corelate.

Manualul oferă elevilor instrumente care pot fi folosite pentru activități specifice, individuale sau colective.

Rubricile folosite pentru structurarea lecțiilor respectă etapele specifice operațiilor mentale formate și dezvoltate prin activități matematice și permit flexibilizarea activității în scopul respectării diferențelor individuale și de grup, între elevi de aceeași vârstă. Conținuturile sunt prezentate din perspectiva creării de noi instrumente informaționale, necesare dezvoltării de competențe specifice.

Noțiunile sunt prezentate intuitiv, într-un limbaj verbalizat, explicit, accesibil, evitându-se folosirea de notații sau de abstractizări în exces.

Testele inițiale oferă posibilitatea de evaluare a nivelul cunoștințelor la începutul anului școlar.

Minitestele aflate la finalul fiecărei lecții, au scopul de a identifica la timp unele aspecte care trebuie îmbunătățite și oferă o anumită imagine asupra gradului de înțelegere a lecției.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 7 iun. 2022
Tip Coperta : Broșată
Format : 205x260
Numar pagini : 240
ISBN : 978-606-33-9057-9