lipsă stoc

- 55%

Metoda Montessori pentru parinti. Cum sa cresti copii fericiti si independenti

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei

Metoda Montessori reprezintă un adevărat stil de viață și o formă de predare care încearcă să respecte ritmul de învățare al fiecărui copil. Cu o viziune bazată pe dezvoltarea integrală a ființei umane încă din momentul nașterii, această metodă veche de peste 100 de ani și folosită azi în lumea întreagă, în spiritul căreia au fost educate personalități precum Barack Obama, membrii familiei regale britanice, Gabriel García Márquez, fondatorii Google Sergey Brin și Larry Page, ajută la formarea unor copii autonomi, independenți, responsabili și capabili să gândească singuri.

Autoarea ne arată că, mai mult decât a ne trimite copiii la o școală Montessori, merită să integrăm această filosofie în modul cum îi creștem și chiar în tot stilul nostru de viață. Iar asta se poate face mai simplu decât am crede, prin mici schimbări introduse încetul cu încetul. Chiar dacă probabil nu vom vedea rezultate de pe o zi pe alta, cu timpul vom simți că efortul a meritat și că învățăturile din această carte sunt un adevărat dar făcut copiilor noștri și viitorului lor.

 

„Educația nu poate fi eficientă decât dacă ajută copilul să se deschidă către viață.“ Maria Montessori

 

„Nu cred că există metodă mai bună de a-i face pe copii sensibili la frumusețea lumii și de a le trezi curiozitatea față de secretele vieții decât metoda Montessori“. Gabriel García Márquez

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 6 iul. 2021
Colectie : Carte Pentru Toti
Autor(i) : Cristina Tebar
Traducator(i) : Elena-Anca Coman
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 144
ISBN : 978-606-33-7630-6