lips─â stoc

- 55%

Metoda Paleo

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 99,90┬álei Pre╚Ť special 44,96┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 99,90┬álei Pre╚Ť special 44,96┬álei

Metoda Paleo este prima carte care explic─â modul în care aceast─â abordare poate favoriza o recuperare deplin─â în urma bolilor autoimune. Citind aceast─â carte pute┼úi afla ce anume s─â mânca┼úi pentru a v─â putea înt─âri sistemul imunitar, reduce bolile inflamatorii ┼či a v─â ajuta corpul s─â se vindece.

Ve┼úi descoperi modul în care anumite schimb─âri simple în stilul de via┼ú─â – împreun─â cu schimb─ârile regimului alimentar – vor avea ca efect îmbun─ât─â┼úirea considerabil─â a st─ârii voastre de s─ân─âtate.

Ve┼úi putea în┼úelege de ce alimentele considerate „s─ân─âtoase“ – cum ar fi cerealele integrale, boabele de soia ┼či produsele lactate cu con┼úinut sc─âzut de gr─âsime – pot contribui la devoltarea condi┼úiilor pentru bolile autoimune.

Diagnosticarea cu o boal─â autoimun─â poate p─ârea o condamnare pe via┼ú─â, dar, respectând Metoda Paleo, v─â pute┼úi sim┼úi din nou bine.

Dr. Ballantyne pune împreun─â toate piesele puzzle-ului autoimunit─â┼úii, oferind numeroase sfaturi specializate în leg─âtur─â cu modul în care v─â pute┼úi ajusta dieta alimentar─â, în care pute╚Ťi dormi ┼či realiza diferite activit─â┼úi fizice pentru a ie┼či în întâmpinarea nevoilor specifice organismului vostru.

V─â ve┼úi putea regla foarte u┼čor diferite strategii alimentare determinând ce alimente pute┼úi tolera ┼či pe care le pute┼úi reintroduce în alimenta┼úie, dup─â restabilirea st─ârii voastre de s─ân─âtate. O serie de strategii simple pentru ajustarea stilului de via┼ú─â, incluzând pa┼či mici cu un poten┼úial de schimbare foarte ridicat, v─â vor ghida prin întregul proces al celor mai importante schimb─âri pentru a v─â facilita vindecarea.

Boala voastr─â este îndeajuns de complicat─â încât s─â necesite o interven┼úie medical─â, medica┼úie sau suplimente?

Dr. Ballantyne v─â va descrie cele mai folosite analize medicale, tratamente ┼či suplimente (precum ┼či pe cele mai contraproductive) pentru a v─â ajuta în vederea unei mai bune în┼úelegeri ┼či posibilit─â┼úi de discutare a acestor lucruri cu medicul.

Toate aceste lucruri fac din Metoda Paleo o resurs─â foarte important─â pentru oricine tr─âie┼čte cu o boal─â autoimun─â.

Cum v─â pute┼úi redobândi s─ân─âtatea? Metoda Paleo este solu┼úia pentru voi!

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 1 mar. 2019
Tip Coperta : Broșată, cu clapete
Format : 215 x 260
Numar pagini : 432
ISBN : 978-606-33-2824-4