- 40%

MICII EROI. Charles de Gaulle

Preț special 14,94 lei

Reducere 40%

Preț standard 24,90 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Imaginează-ți că unul dintre prietenii tăi a căzut într-o groapă întunecată și este foarte speriat, pentru că nu știe dacă va putea ieși din ea. Ce ai face? Cu siguranță, l-ai încuraja să reziste până ar sosi ajutoare ca să-l scoată de acolo, nu-i așa? E foarte important să-i încurajăm pe ceilalți, mai ales...

Imaginează-ți că unul dintre prietenii tăi a căzut într-o groapă întunecată și este foarte speriat, pentru că nu știe dacă va putea ieși din ea. Ce ai face? Cu siguranță, l-ai încuraja să reziste până ar sosi ajutoare ca să-l scoată de acolo, nu-i așa? E foarte important să-i încurajăm pe ceilalți, mai ales în momentele dificile.

Mă numesc Charles de Gaulle și, de-a lungul vieții, am fost alături de oamenii din țara mea, Franța, atât în momentele bune, cât și în cele dificile. A fost o misiune grea, pentru că în acei ani am avut de înfruntat două războaie mondiale și invadarea Franței de către niște oameni foarte răi, care urau și maltratau fără rețineri.

Cu toate acestea, nu m-am dat niciodată bătut și i-am încurajat pe francezi să lupte pentru a-i înfrânge și a merge mai departe. De aceea, în prezent, sunt considerat unul dintre cei mai importanți oameni politici francezi din secolul XX.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Jun 2020
Tip copertă:
Cartonată
Format:
195x240
Nr. pagini:
32
ISBN:
978-606-95-0030-9
Colectie:
Din aceeasi categorie Vezi toate