- 35%

Mika in viata reala

0% of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 38,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 29.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 38,99 lei

La treizeci și cinci de ani, în viața Mikăi Suzuki domnește haosul. Ultima ei relație s-a încheiat dezastruos. Mika este o permanentă dezamăgire pentru părinții ei japonezi. Și, în plus, tocmai a fost concediată de la ultima ei slujbă măruntă.

Când ajunge însă în acel punct în care totul pare pierdut, primește un telefon de la Penny – fiica ei pe care a dat-o spre adopție cu șaisprezece ani în urmă. Mika își dorește, mai presus de orice, ca Penny să fie mândră de ea, așa că începe să înfrumusețeze detaliile realității ei de zi cu zi. Curând însă, ceea ce părea a fi doar o minciună nevinovată se transformă într-o imagine cu totul falsă asupra propriei vieți, una în care Mika este matură, chibzuită, împlinită atât pe plan profesional, cât și personal.

În cele din urmă, ea va trebui să înfrunte totuși adevărul – cu privire la ea însăși, la familia și la trecutul ei − și să răspundă la întrebarea: „Cine este Mika în viața reală?“ Dar oare va putea să aibă totul – să găsească iubirea, să o recâștige pe fiica ei și să trăiască viața pe care și-a dorit-o dintotdeauna?

 

„Lectura acestui roman, deopotrivă amuzant şi înduioşător, este o adevărată bucurie.“ Holly Miller

„Tandră și profundă, această carte m-a făcut să râd, să plâng și să aplaud.“ Lauren Kate

„O pură încântare.Rochelle Weinstein

 

AUTOARE PUBLICATĂ ÎN 15 ȚĂRI

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 mar. 2023
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Emiko Jean
Traducator(i) : Mădălina Voicu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 368
ISBN : 978-606-33-9914-5