- 50%

Misiuni la limita imposibilului

0% of 100
RRP: 39,90 lei Preț special 19,95 lei
în stoc

Estimare livrare: 17.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 39,90 lei Preț special 19,95 lei

O continuare explozivă a cărții scrise de Michael Bar-Zohar și Nissim Mishal despre cele mai memorabile misiuni ale Mossadului, Misiuni la limita imposibilului aduce la lumină cele mai dificile și periculoase operațiuni ale forțelor speciale israeliene.

După ce s-au ocupat de palpitantele misiuni legendare ale serviciului național de informații al Israelului așa cum nu a mai făcut-o nimeni înaintea lor, imortalizând pericolul operațiunilor și vitejia agenților care au riscat totul pentru a-și duce sarcinile la îndeplinire, în Misiuni la limita imposibilului, Michael Bar-Zohar și Nissim Mishal descriu în detalii fascinante cele mai importante bătălii, raiduri în teritoriile inamice și misiuni de comando care au sfidat moartea ale forțelor speciale israeliene.

Poveștile sunt adesea ale unor victorii, dar, uneori, și ale unor eșecuri dureroase, și sunt relatate alături de poveștile vieților și realizărilor unora dintre cele mai cunoscute personalități ale Israelului.

Captivantă și revelatoare, Misiuni la limita imposibilului este o lectură esențială pentru oricine este interesat de înțelegerea modului în care aceste misiuni cruciale au conturat Israelul și lumea, în ansamblul ei.

 

Poveștile sunt uimitoare... documentare ireproșabilă și talent scriitoricesc. Kirkus Review

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 25 nov. 2019
Colectie : Carte Pentru Toti
Traducator(i) : Monica Pîrvulescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 512
ISBN : 978-606-33-4236-3