Molima

0% of 100
49,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 20.06.2024

Versiuni disponibile

Au fost ├«ntotdeauna aici. Vampiri. Ascun╚Öi ├«n ├«ntuneric. A╚Ötept├ónd. Acum, vremea lor a venit. ├Äntr-o s─âpt─âm├ón─â, Manhattanul va disp─ârea! ├Äntr-o lun─â, America! ├Än dou─â luni, lumea ├«ntreag─â!   Un Boeing 777 aterizeaz─â pe aeroportul JFK din New York. Deodat─â, luminile avionului se sting, u╚Öile r─âm├ón ├«nchise, toate canalele de comunica╚Ťie se ├«ntrerup, iar avionul se cufund─â ├«ntr-o lini╚Öte morm├óntal─â. Dr. Eph Goodweather, ╚Öeful Proiectului Canarul, echipa de interven╚Ťie rapid─â ├«n situa╚Ťiile de amenin╚Ťare biologic─â, p─âtrunde ├«n cele din urm─â ├«n interiorul lui. Ceea ce g─âse╚Öte acolo ├«i ├«nghea╚Ť─â s├óngele ├«n vine. Un fost profesor de folclor la Universitatea din Viena ╚Öi supravie╚Ťuitor al Holocaustului, Abraham Setrakian, este singurul care ╚Ötie ce se ├«nt├ómpl─â. ╚Ötie c─â a venit vremea, c─â se preg─âte╚Öte un r─âzboi...  

„Primul volum al unei trilogii cu o intrig─â fascinant─â. O poveste cu adev─ârat memorabil─â, o carte pe care nu o mai po╚Ťi l─âsa din m├ón─â odat─â ce ai citit prima pagin─â.“  (Clive Cussler)

„O poveste ├«ngrozitoare, care ├«╚Ťi taie r─âsuflarea. ├Än Molima, Bram Stoker se ├«nt├ólne╚Öte cu Stephen King ╚Öi cu Michael Crichton. Nu exist─â ceva mai bun de-at├ót.“ (Nelson DeMille)

Roman publicat ├«n 25 de ╚Ť─âri.  

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 17 mai 2010
Tip Coperta : Broșată
Format : 130 x 190
Numar pagini : 608
ISBN : 978-973-675- 766-2