- 30%

- 30%

-30%

Mossad. Istoria sângeroasă a spionajului israelian. Vol. 42

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Mossad. Istoria sângeroasă a spionajului israelian. Vol. 42


Nota ta:
Preț standard 24,90 lei Preț special 17,43 lei

Versiuni disponibile

În 1960, Adolf Eichmann, artizanul „soluției finale“, era capturat în Argentina de un comando al Mossadului și adus în Israel pentru a fi judecat. Avea să fie doar una dintre răsunătoarele operațiuni ale temutului serviciu secret israelian. Au ieșit la iveală multe altele – anihilarea grupării Septembrie Negru...

În 1960, Adolf Eichmann, artizanul „soluției finale“, era capturat în Argentina de un comando al Mossadului și adus în Israel pentru a fi judecat. Avea să fie doar una dintre răsunătoarele operațiuni ale temutului serviciu secret israelian. Au ieșit la iveală multe altele – anihilarea grupării Septembrie Negru (responsabilă de atentatul sângeros de la München, din 1972), distrugerea facilităților nucleare siriene, eliminarea savanților iranieni implicați în proiectul nuclear sau lichidarea unor lideri teroriști deosebit de periculoși.
Despre Mossad s-a scris puțin, în comparație cu alte servicii secrete de elită. Cu atât mai fascinantă este cartea de față, care ne conduce în culisele spionajului israelian, de la înființarea acestuia până în prezent. Metodele pe care le folosește, de la otravă la viruși informatici și drone, par desprinse din clasicile filme cu spioni, fiind de o complexitate și de o eficiență incredibile. Nu este de mirare că Mossadul a căpătat, în timp, o aură de legendă și este considerat cel mai eficient serviciu secret din lume.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Aug 2018
Numar pagini:
attribute_icon
592
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3020-9
Traducator(i):
attribute_icon
Adela Motoc

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  28 aug. 2018
Autor(i)  :  Michael Bar-Zohar
Numar pagini  :  592
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  110 x 165
colectie  :  Carte Pentru Toti
ISBN  :  978-606-33-3020-9
Traducator(i)  :  Adela Motoc