- 40%

Nostradamus. Profetii complete pentru secolul XXI

0% of 100
RRP: 49,99 lei Preț special 29,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 24.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,99 lei Preț special 29,99 lei

Controversat medic și farmacist francez, Michel de Nostredame s-a bucurat de celebritate și recunoaștere încă din timpul vieții. De la moartea sa, în iulie 1566, eveniment pe care l-a prevăzut întocmai, profețiile sale au văzut necontenit lumina tiparului.

Atentatul de la 11 septembrie, Războiul din Irak, tsunamiurile devastatoare din 2004/2005, inundațiile din New Orleans sau succesiunea la tronul britanic din 2022 sunt doar câteva dintre evenimentele prezise de acesta.

Mario Reading ne oferă acum ocazia să aruncăm o privire asupra secolului XXI, chiar înainte ca mecanismul istoriei să se pună în mișcare. Ce ne rezervă oare viitorul? O alianță între două mari puteri pentru a pune capăt războaielor distrugătoare? Un nou crah? Un război global? Prăbușirea monarhiei britanice?

 

„Interpretarea previziunilor lui Nostradamus seamănă mult cu munca unui detectiv. Urmărirea întrepătrunderii de sensuri pentru atingerea unui final, concluzia (...) implică o muncă de deducţie extrem de satisfăcătoare.“ MARIO READING

 

MICHEL DE NOSTREDAME (decembrie 1503–iulie 1566) a fost medic, cabalist și farmacist francez. A cunoscut celebritatea odată cu lucrarea Les Propheties, a cărei apariție, în 1555, a dus la crearea unui cult în jurul medicului francez. A fost protejat de acuzații de blasfemie în perioada Inchiziției de Caterina de Medici, care l-a chemat la Paris, unde a petrecut un timp alcătuind horoscoape personale și alinând durerile curtenilor. A încetat din viață la 63 de ani, răpus de gută, artrită și probleme cardiace, așa cum el însuși a prezis.

 

MARIO READING s-a născut în Dorset și a copilărit în Anglia, Germania și în sudul Franței. Cunoscător a patru limbi străine, și-a făcut studiile la University of East Anglia, unde s-a specializat în literatură franceză și germană, precum și în traduceri. Un adevărat nomad, el și-a petrecut tinerețea vânzând cărți rare, predând echitație în Africa, studiind dresajul la Viena, făcând polo de performanță în India, Spania și Dubai și administrând plantația de cafea a soției sale. A murit în 2017 la 64 de ani.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 2 mar. 2023
Autor(i) : Mario Reading
Traducator(i) : Raluca Pușdercă
Tip Coperta : Cartonată
Format : 140x210
Numar pagini : 352
ISBN : 978-606-33-9851-3