- 75%

-75%

Nuanțe de cenușiu. Colecția Premium

Preț special 7,20 lei

Reducere 75%

Preț standard 28,80 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 19.04.2021

În lumea lui Eddie Russett, culoarea înseamnă destin. Odată testată, percepția culorii le determină oamenilor locul în Cromatocratie. Nimeni nu poate vedea preponderent decât o culoare și nimeni nu știe de ce -, dar sunt o mulțime de necunoscute apărute după ceva ce s-a întâmplat, dezastrul care s-a abătut asupra...

În lumea lui Eddie Russett, culoarea înseamnă destin. Odată testată, percepția culorii le determină oamenilor locul în Cromatocratie. Nimeni nu poate vedea preponderent decât o culoare și nimeni nu știe de ce -, dar sunt o mulțime de necunoscute apărute după ceva ce s-a întâmplat, dezastrul care s-a abătut asupra omenirii și care a fost urmat de defaptizare și de retroziuni.

Ca pedeapsă pentru răzvrătirea împotriva birocrației colectivei, Eddie - un Roșu, așadar cu doar o treaptă deasupra Cenușiilor, clasa muncitoare - este trimis să facă un recensământ al scaunelor în Carminul de Răsărit, în Hotarele îndepărtate, un ținut unde locuitorii au un mod aparte de a interpreta Regulamentul. Într-o lume în care întrebările și cei care le adresează nu sunt văzuți cu ochi buni, Eddie se îndrăgostește, se răzvrătește împotriva Prefectului, află un mare secret și este înghițit de un copac carnivor.

Nuanțe de cenușiu este un roman provocator, sofisticat și plin de substanță.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Nov 2010
Tip copertă:
Broșată
Format:
150x215
Nr. pagini:
480
ISBN:
978-973-675-903-1
Din aceeasi categorie Vezi toate