- 20%

- 20%

O istorie alternativă a secolului XX. Vol. 67

Autor: John Higgs
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
80% of 100
Preț standard 19,90 lei Preț special 15,92 lei

Reducere 20%

în stoc

Estimare livrare: 27.10.2021

Secolul XX este perioada din istorie despre care știm cel mai mult. O poveste epică geopolitică, trecând prin Primul Război Mondial, Marea Criză, al Doilea Război Mondial, Secolul American și căderea Zidului Berlinului. Povestea nu ne conduce însă spre lumea în care trăim acum, acest secol XXI amețitor, prinși într-o...

Secolul XX este perioada din istorie despre care știm cel mai mult. O poveste epică geopolitică, trecând prin Primul Război Mondial, Marea Criză, al Doilea Război Mondial, Secolul American și căderea Zidului Berlinului. Povestea nu ne conduce însă spre lumea în care trăim acum, acest secol XXI amețitor, prinși într-o rețea a supravegherii constante, a concurenței nejustificate, în mijlocul unui tsunami de lucruri mărunte și de ocazii nesperate. A venit momentul, prin urmare, pentru o nouă perspectivă. Avându-l drept ghid pe John Higgs, ieșim de pe calea bătută și cutreierăm prin unele cotloane mai puțin luminate ale secolului XX, explorând atât teritorii cunoscute, cât și mai puțin cunoscute, descoperind abordări cu totul inedite în drumul nostru către prezent.
John Higgs ne prezintă o istorie alternativă a celui mai ciudat dintre secole. Ne arată că lumea noastră nu este doar mai ciudată decât ne-am imaginat, ci, pentru a folosi cuvintele astrofizicianului Sir Arthur Eddington, „mai ciudată decât ne putem imagina“.
O carte provocatoare care îți stimulează cititorii să gândească radical.
Daily Mail
În volumul O istorie alternativă a secolului XX, Higgs își lărgește aria intelectuală pentru a cuprinde modernismul, situaționismul, teoria haosului, nedeterminarea și aproape fiecare altă cale propusă de epoca respectivă.
Adam Roberts, New Scientist

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jan 2019
Nr. pagini:
attribute_icon
448
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
110 x 165
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
979-606-33-3398-9
Traducator(i):
attribute_icon
Patricia Neculae
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  23 ian. 2019
Autor(i)  :  John Higgs
Numar pagini  :  448
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  110 x 165
colectie  :  Carte Pentru Toti
Categorie  :  Istorie
ISBN  :  979-606-33-3398-9
Traducator(i)  :  Patricia Neculae

Din aceeasi categorie

Vezi toate