- 50%

O minte linistita. Invataturi budiste pentru dobandirea pacii interioare

0% of 100
RRP: 69,90 lei Preț special 34,95 lei
în stoc

Estimare livrare: 29.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 69,90 lei Preț special 34,95 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Viața e plină de zgomote exterioare care nu se mai sfârșesc – de la telefoane mobile la voci, trafic, televizor. La toate acestea se adaugă zgomotul nostru interior: griji, frici, emoții distructive și gânduri care dau năvală. Alimentându-ne stresul și anxietatea, această suprasolicitare poate fi dăunătoare pentru minte și corp și ne împiedică să trăim o viață împlinită și senină.

Inspirat de practicile și învățăturile budismului, Shoukei Matsumoto ne prezintă cauzele „zgomotului“, trecând în revistă stilul de viață modern, relațiile noastre cu ceilalți, banii și tehnologia. Ne arată cât de benefic este să privim în interiorul nostru și, odată ce devenim mai conștienți de noi înșine și de felul în care ne raportăm la lume, ne învață cum ne putem liniști mintea. Prin viziunea sa convingătoare despre ce înseamnă să renunți la comparația cu ceilalți și să-ți trăiești viața după propriile reguli, prin sfaturile simple despre mici ritualuri zilnice, respirația conștientă și practicarea recunoștinței, O minte liniștită este o călăuză indispensabilă în procesul de căutare a echilibrului și a calmului într-o lume haotică.

 

SHOUKEI MATSUMOTO este un călugăr budist japonez, fondator al Școlii de Management al Templelor. A absolvit Universitatea din Tokyo și este membru al grupului Tinerilor Lideri Globali din cadrul Forumului Economic Mondial. A publicat mai multe cărți, printre care Ghidul unui călugăr pentru curățenia casei și a minții.

Detalii produs

Data apariției : 24 nov. 2021
Colectie : Introspectiv
Traducator(i) : Mihaela Pogonici
Tip Coperta : Cartonată
Format : 140x200
Numar pagini : 176
ISBN : 978-606-33-7987-1