- 70%

O vara la New York

Nota ta:
48 % of 100
RRP: 49,90 lei Preț special 14,97 lei
în stoc

Estimare livrare: 17.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,90 lei Preț special 14,97 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

E anul 1965 și noul redactor-șef al revistei Cosmopolitan – Helen Gurley Brown – șochează America și salvează o publicație aflată pe moarte, îndrăznind să le vorbească femeilor despre toate lucrurile interzise.

New Yorkul este plin de oportunități pentru fetele singure, cum ar fi Alice Weiss, care își părăsește micul oraș din Midwest pentru a-și urmări visul. Cu puțin ajutor, ajunge asistenta personală a lui Helen Gurley Brown.

Pentru Alice, care vrea să devină fotografă, pare mutarea perfectă, dar nimic nu ar fi putut-o pregăti pentru lumea în care intră. Editorii și scriitorii demisionează pe loc, refuzând să lucreze pentru femeia care a scris bestsellerul scandalos Sex and the Single Girl, iar notele confidențiale, ideile de articole și modelele de copertă continuă să scandalizeze. Când cineva încearcă să o atragă pe Alice într-un plan pentru a-și sabota șefa, ea este mai hotărâtă ca niciodată să o ajute pe Helen să reușească.

În timp ce presiunea crește la revistă, Alice se luptă să nu-și piardă din vedere propriul vis. Pentru că, dacă Helen Gurley Brown a învățat-o ceva, acest lucru este că o femeie poate cere totul de la viață.

 

Renée Rosen este prima mea alegere când vine vorba de eroine ingenioase care își iubesc munca... O vară la New York este o lectură la fel de delicioasă ca un cocktail de vară! Kate Quinn, autoarea bestsellerului Rețeaua Alice

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 3 feb. 2022
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Renée Rosen
Traducator(i) : Alexandra Constantin
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 336
ISBN : 978-606-33-8526-1