special_discount_tag

-54.99%

Oglinda spartă

Seria: 6696

Autor: Agatha Christie
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Oglinda spartă


Nota ta:
100% of 100
Preț standard 39,90 lei Preț special 17,96 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
17,96 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
Încearcă gratuit, renunță oricând
Agitația cuprinde întregul sătuc St Mary Mead atunci când celebra actriță Marina Gregg cumpără o casă aici. Vine să facă un film, are de gând să se stabilească în sat și chiar va organiza o serbare! Toată lumea se grăbește să participe la petrecere. Mai puțin Miss Marple, care nu este astfel de față când o...

Agitația cuprinde întregul sătuc St Mary Mead atunci când celebra actriță Marina Gregg cumpără o casă aici. Vine să facă un film, are de gând să se stabilească în sat și chiar va organiza o serbare! Toată lumea se grăbește să participe la petrecere.

Mai puțin Miss Marple, care nu este astfel de față când o admiratoare a actriței moare după ce bea un cocktail otrăvit. Dar cine ar fi avut motiv să ucidă o femeie cam băgăreață, e drept, dar absolut inofensivă? Sau poate doza fatală de otravă era destinată chiar frumoasei Marina Gregg?

Cu ajutorul relatărilor contradictorii ale martorilor și al intuiției sale fără greș, Miss Marple descoperă că uneori o întâmplare banală din trecut poate avea consecințe dezastruoase...

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Dec 2018
Numar pagini:
attribute_icon
304
Tip Coperta:
attribute_icon
Cartonată
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3114-5
Traducator(i):
attribute_icon
Tudor Călin Zarojanu

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Despre Agatha Christie

Agatha Christie

Cunoscută în întreaga lume drept „Regina crimei“, Agatha Christie este cel mai bine vândut autor al tuturor timpurilor, cărțile sale fiind traduse în peste 100 de limbi și vândute în peste 2 miliarde de exemplare. A scris 80 de romane polițiste şi volume de povestiri, 19 piese de teatru (dintre care Cursa de şoareci este cea mai longevivă din istorie) şi şase romane publicate sub pseudonimul Mary Westmacott.

Celebrul Hercule Poirot – cel mai cunoscut detectiv de la Sherlock Holmes – apare încă din primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot şi Miss Marple, bine-cunoscutul personaj imaginat de scriitoare, au devenit faimoşi la nivel mondial şi au făcut subiectul multor filme realizate pentru marele şi micul ecran.

Seria de cărți Agatha Christie a fost tradusă în limba română la Editura Litera.

Detalii produs

Data apariției  :  5 dec. 2018
Autor(i)  :  Agatha Christie
Numar pagini  :  304
Tip Coperta  :  Cartonată
Format  :  107x177
ISBN  :  978-606-33-3114-5
Serie  :  Serie de autor Agatha Christie
Traducator(i)  :  Tudor Călin Zarojanu