Crima la vicariat (vol. 10)

Nota ta:
50 % of 100
39,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 21.06.2024

Versiuni disponibile

 Miss Marple se află în fața misterului unei crime petrecute în liniștitul sătuc St Mary Mead, unde, sub fațada aparent liniștită a unui târg englezesc, se ascund intrigi, secrete, minciuni și moarte. Colonelul Protheroe, magistratul local și om de seamă, este cel mai detestat personaj din St Mary Mead. Toată lumea – inclusiv vicarul – îi dorește moartea. Și, foarte curând, acest lucru chiar se întâmplă: este găsit împușcat în cap în biroul vicarului. Aflată în fața unei mulțimi de posibili suspecți, numai infailibila Miss Marple poate descâlci amalgamul de indicii care vor conduce la demascarea criminalului.

 

AGATHA CHRISTIE este unul dintre scriitorii care nu au nevoie de nici o prezentare, pentru că opera lor a trecut cu brio testul timpului și al cititorilor din toate epocile și generațiile. Cu peste 2 miliarde de cărți vândute și cu traduceri în mai mult de 100 de limbi, Agatha Christie este surclasată în acest top numai de Biblie și de William Shakespeare. Autoare a 66 de romane polițiste și a 14 colecții de povestiri, 19 piese de teatru, o autobiografie, volume de non-ficțiune și povestiri amuzante din călătoriile realizate alături de soțul ei, cu numeroase ecranizări inspirate de romanele ei, Agatha Christie își merită cu prisosință locul în biblioteca oricărui iubitor de literatură.

De aceea, Editura Litera are plăcerea să îți prezinte opera Agathei Christie într-o colecție excepțională – și totodată accesibilă –, de care să te poți bucura alături de întreaga familie pentru mulți ani de acum înainte. Volumele cartonate, cu o grafică elegantă și superbe ilustrații ale copertelor puse în valoare de elementele ornamentale argintii repetitive – care dau astfel eleganță și unitate colecției –, se ridică la înălțimea calității scriiturii acestei adevărate regine a romanului polițist. 

Despre Agatha Christie

Agatha Christie

Agatha Christie

Cunoscută în întreaga lume drept „Regina crimei“, Agatha Christie este cel mai bine vândut autor al tuturor timpurilor, cărțile sale fiind traduse în peste 100 de limbi și vândute în peste 2 miliarde de exemplare. A scris 80 de romane polițiste şi volume de povestiri, 19 piese de teatru (dintre care Cursa de şoareci este cea mai longevivă din istorie) şi şase romane publicate sub pseudonimul Mary Westmacott.

Celebrul Hercule Poirot – cel mai cunoscut detectiv de la Sherlock Holmes – apare încă din primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot şi Miss Marple, bine-cunoscutul personaj imaginat de scriitoare, au devenit faimoşi la nivel mondial şi au făcut subiectul multor filme realizate pentru marele şi micul ecran.

Seria de cărți Agatha Christie a fost tradusă în limba română la Editura Litera.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 5 ian. 2024
Colectie : Agatha Christie
Tip Coperta : Cartonată
Format : 140x215
Numar pagini : 384
ISBN : 978-630-319-240-6