lipsă stoc

- 55%

Omul ultra. De la supraponderal la campion de anduranță- povestea celei mai uimitoare transformări fizice

0% of 100
RRP: 34,90 lei Preț special 15,71 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,90 lei Preț special 15,71 lei

În noaptea dinaintea zilei în care împlinea 40 de ani, Rich Roll a avut revelația înspăimântătoare a viitorului său. Cântărind cu aproape 25 de kilograme mai mult decât normalul și incapabil să urce câteva scări fără să gâfâie, a putut să vadă care era rezultatul stilului său de viață complet sedentar – și ce fel de schimbare trebuie să adopte pentru a obține rezultate reale.

Adoptând o nouă rutină care punea pe primul loc nutriția din plante și antrenamentele zilnice, Rich s-a transformat – în doar câteva luni – dintr-un bărbat total ieșit din formă, într-o adevărată „mașinărie“ destinată sportului de anduranță. Omul ultra relatează călătoria remarcabilă a lui Rich spre linia de start a competiției de elită Ultraman, care îi supune pe cei mai în formă oameni din lume la un calvar de peste 500 de kilometri străbătuţi înot, pe bicicletă și în alergare. Și, după acest test, Rich a trecut cu succes de unul chiar mai dificil: EPIC5 – cinci triatloane pe distanța folosită la competiția Ironman, fiecare dintre ele pe o insulă diferită din arhipelagul Hawaii, toate finalizate în mai puțin de o săptămână.

Omul ultra este un portret minunat despre ceea ce poate realiza puterea voinței. Ne provoacă pe toți să ne gândim din nou la ce suntem capabili să realizăm și ne îndeamnă, implicit și explicit, să „trecem la treabă“.

RICH ROLL a avut numeroase apariții la CNN și a fost numit de către revista Men’s Fitness „unul dintre cei mai în formă 25 de oameni din lume“ . Este absolvent al Universității Stanford și al Facultăţii de Drept de la Cornell. Îl puteți găsi pe richroll.com.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 mar. 2016
Tip Coperta : Broșată
Format : 130 x 200
Numar pagini : 324
ISBN : 978-606-33-0400-2