lipsă stoc

- 50%

Osho. Vindecarea emotionala

Nota ta:
80 % of 100
RRP: 29,99 lei Preț special 15,00 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,99 lei Preț special 15,00 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Cum împăcăm nevoia noastră de a ne exprima emoţiile cu dorinţa de a-i proteja pe alţii? Mult prea des ne găsim prinşi în dilema exprimare versus reprimare. Ne temem că dacă ne exprimăm adevăratele sentimente îi vom răni şi îndepărta pe cei apropiaţi nouă. Dar, reprimându-ne emoţiile – chiar şi sub imaginea binevoitoare a „auto controlului“ –, riscăm doar să ne rănim pe noi înşine.

Osho, unul dintre cei mai provocatori învăţători spirituali ai timpului nostru, ne oferă în acest caz o abordare practică şi exhaustivă pentru rezolvarea eficientă a acestui conflict. Încorporând materiale noi, nepublicate până acum, Vindecarea emoţională ne conduce spre înţelegerea rădăcinilor emoţiilor noastre, pentru a reacţiona în faţa situaţiilor într-un mod care ne poate învăţa mai multe despre noi înşine şi despre alţii şi pentru a răspunde la suişurile şi coborâşurile inevitabile ale vieţii cu o mai mare încredere şi cu mai mult echilibru.

Privirea unică a lui Osho asupra minţii şi a inimii umane merge dincolo de hotarele psihologiei convenţionale. Ne învaţă să ne trăim emoţiile pe deplin şi să ne confruntăm cu ele în mod creator pentru a ajunge la o viaţă mai bogată, mai împlinită.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 11 mar. 2021
Colectie : Introspectiv
Traducator(i) : Carmen Ștefania Neacșu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 352
ISBN : 978-606-33-6820-2