- 50%

Pachet Activități Disney (3 cărți)

Preț special 79,95 lei

Reducere 50%

Preț standard 159,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Prima mea carte de jocuri Această carte este plină de jocuri și de activități pe care copilul tău vă fi încântat să le pună în practică împreună cu tine sau cu prietenii lui. Activitățile propuse sunt simple și amuzante și vor capta atenția tuturor copiilor de vârstă preșcolară. Temele care au nevoie de...

Prima mea carte de jocuri

Această carte este plină de jocuri și de activități pe care copilul tău vă fi încântat să le pună în practică împreună cu tine sau cu prietenii lui. Activitățile propuse sunt simple și amuzante și vor capta atenția tuturor copiilor de vârstă preșcolară. Temele care au nevoie de ajutorul unui adult sunt marcate special. Joacă-te împreună cu copilul tău și cu personajele lui favorite din minunata lume Disney!

 

Disney. Marea Carte cu Povești și Jocuri. 50 de Autocolante și Peste 200 de Pagini de Activități

Fii gata de aventură! În această carte vei găsi patru povești ilustrate, cu eroii tăi preferați de la Disney Junior, dar și o mulțime de activități amuzante, de desene de colorat și de autocolante. Citește, colorează, descoperă, lipește: distracția poate să înceapă!

 

Marea carte cu povești (conține o jucărie cadou)

Vino alături de prietenii tăi de la Disney Junior într-o minunată aventură în lumea lor de poveste! Pregătește-te să te joci de-a v-ați ascunselea cu Jake, ajut-o pe Plușica să repare o sirenă care nu mai poate înota, fă cunoștință cu o nouă prințesă, care se numește Sofia, vizitează buticul lui Minnie și joaca-te cu simpatica figurină care o înfățișează.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Oct 2016
ISBN:
4840004011499
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate