- 40%

- 40%

Pânza de păianjen

Autor: Cella Serghi
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Pânza de păianjen


Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 17,94 lei

Versiuni disponibile

Diana Slavu, eroina Cellei Serghi, este un personaj complex, o combinație de naivitate, feminitate, inteligență și spirit de aventură. Iubește cu pasiune, dar este prinsă în „pânza de păianjen“ a vieții. Iubirile Dianei – cea adolescentină, pentru marea dragoste a vieții ei, Petre Barbu, cea...

Diana Slavu, eroina Cellei Serghi, este un personaj complex, o combinație de naivitate, feminitate, inteligență și spirit de aventură. Iubește cu pasiune, dar este prinsă în „pânza de păianjen“ a vieții. Iubirile Dianei – cea adolescentină, pentru marea dragoste a vieții ei, Petre Barbu, cea maritală, pentru Michi, și cea carnală, întruchipată de Alex – sunt prezentate prin intermediul caietelor sale, citite de Ilinca Dima, și al mai multor scrisori din corespondența celor două prietene.

Roman de debut cu accente autobiografice, cu acțiunea plasată în Bucureștiul interbelic, la Constanța, Mangalia și Balcic, Pânza de păianjen prezintă o lume cu un farmec aparte, într-un stil vioi și plin de sensibilitate, îndreptățind succesul de public de care s-a bucurat de-a lungul timpului.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Jul 2016
Numar pagini:
attribute_icon
400
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
ISBN:
attribute_icon
978‑606‑33-0758-4

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  7 iul. 2016
Autor(i)  :  Cella Serghi
Numar pagini  :  400
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  130 x 200
colectie  :  Cele mai frumoase romane de dragoste
ISBN  :  978‑606‑33-0758-4