- 50%

Papusa de portelan

Nota ta:
78 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 30,00 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 30,00 lei

Odată, demult, într-un regat îndepărtat... ... o fetiță trăia fericită la Moscova, împreună cu familia ei: sora, tatăl și mama ei, o femeie cu multe excentricități, căreia îi plăcea să istorisească povești și să colecționeze păpuși de porțelan. Într-o noapte de vară însă, totul s-a schimbat, iar din întreaga familie nu au rămas decât fetița și mama ei.

Zece ani mai târziu, Rosie studiază la Oxford, are un nume englezesc, un logodnic iubitor și tandru și un viitor promițător, dar tot ceea ce își dorește e să înțeleagă – și să îngroape – trecutul. După moartea mamei sale, Rosie revine în Rusia, unde descoperă o răvășitoare istorie de familie, ce începe cu Revoluția Rusă din 1917, trece prin Blocada Leningradului, epurările lui Stalin și se continuă și dincolo de perioadele respective. În centrul acestei tulburătoare saga, se află Tonia, o tânără nobilă, frumoasă ca o păpușă de porțelan. Faptele ei – precum și iubirea ei pentru un revoluționar idealist – creează o poveste ale cărei ecouri vor răsuna de-a lungul întregului secol.

 

„Scris în stilul marelui roman rusesc... Păpușa de porțelan este un adevărat triumf, deopotrivă dinamic și antrenant... Până la sfârșit, nimeni nu este cu desăvârșire inocent și nimeni nu iese nevătămat din această poveste de dragoste plină de trădări și de consecințele profunde ale geloziilor intime, în vremuri de mari tulburări populare.MELISSA FU

CARTE ÎN CURS DE PUBLICARE ÎN PESTE 10 ȚĂRI

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 4 aug. 2023
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Kristen Loesch
Traducator(i) : Mădălina Voicu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 368
ISBN : 978-630-319-124-9