lipsă stoc

- 40%

Pe aripile vântului. Pachet (3 cărți)

Nota ta:
56 % of 100
RRP: 139,90 lei Preț special 83,94 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 139,90 lei Preț special 83,94 lei

ROMAN CÂȘTIGĂTOR AL PREMIULUI PULITZER ȘI AL NATIONAL BOOK AWARD
CARTE VÂNDUTĂ ÎN PESTE 30 DE MILIOANE DE EXEMPLARE
FILM DISTINS CU 8 PREMII OSCAR, CU VIVIEN LEIGH ȘI CLARK GABLE ÎN ROLURILE PRINCIPALE
Cu acțiunea plasată pe fundalul dramatic al Războiului Civil american și al Reconstrucției, Pe aripile vântului, magnificul roman istoric al lui Margaret Mitchell, este o poveste de neuitat despre iubire și pierdere, despre o națiune divizată de pasiuni mortale și al cărei destin va fi schimbat pentru totdeauna.
Însă, mai presus de toate, e povestea frumoasei și lipsitei de scrupule Scarlett O’Hara și a galantului aventurier Rhett Butler, două dintre cele mai celebre personaje din istoria literaturii anglo-americane de la Romeo și Julieta, eroii lui Shakespeare.
Pe aripile vântului este un roman pasionant, plin de viață, care le va stărui în minte cititorilor mult timp după ce au întors ultima pagină.
„Fără îndoială, unul dintre cele mai remarcabile romane de debut scrise de un autor american. Și unul dintre cele mai bune romane scrise vreodată.“
The New York Times
„Pe aripile vântului abundă în episoade epice bine construite și e îmbibat cu atmosfera nostalgică sugerată de titlul lui superb; dar elementul cel mai important în carte este felul în care sunt pictate portretele: Scarlett O’Hara și Rhett Butler sunt înfățișați într-un stil care respinge deopotrivă sentimentalismul și violența…Un roman realist remarcabil…“
Edward Wagenknecht, critic literar, autorul volumului Cavalcade of the American Novel

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 23 oct. 2017
Colectie : Blue Moon
Traducator(i) : Mary Polihroniade -Lăzărescu
Tip Coperta : Broșată
ISBN : 978-606-33-1996-9