- 65%

Peyton Place

Nota ta:
60 % of 100
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 17,47┬álei
în stoc

Estimare livrare: 28.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 17,47┬álei

Statele Unite ale Americii, anii ÔÇÖ40. Peyton Place este un or─â┼čel lini┼čtit din New England, dar fa┼úadele elegante ale caselor victoriene ┼či cele d─âr─âp─ânate ale locuin┼úelor din suburbii ascund o mul┼úime de drame. T├ón─âra Allison MacKenzie, fiica frumoasei Constance MacKenzie, nu este con┼čtient─â de secretul ├«n care este ├«nv─âluit─â na┼čterea ei ┼či de trecutul controversat al mamei sale. Tot ce conteaz─â pentru ea este prietenia cu Selena Cross, o fat─â istea┼ú─â din p─âtura de jos a societ─â┼úii, maltratat─â de tat─âl vitreg alcoolicÔÇŽ
Prin intermediul prozei sale captivante ┼či dezinhibate, Grace Metalious prezint─â complexitatea anatomiei sociale a unei mici comunit─â┼úi din America, examin├ónd vie┼úile locuitorilor s─âi, pasiunile ┼či viciile, ambi┼úiile ┼či ├«nfr├óngerile, lipsa de reac┼úie sau violen┼úa, calit─â┼úile ┼či speran┼úele lor secrete, luptele ┼či, adesea, curajul lor.
Cronic─â incisiv─â a unui or─â┼čel american, ce abund─â ├«n personaje pline de via┼ú─â ┼či de ├«nt├ómpl─âri ┼čocante, Peyton Place a fost un adev─ârat eveniment literar la apari┼úia sa, devenind rapid un bestseller interna┼úional.
Cartea a fost ecranizat─â de dou─â ori, pentru marele ecran ┼či pentru televiziune, ┼či s-a v├óndut ├«n peste 12 milioane de exemplare ├«n ├«ntreaga lume.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 16 ian. 2018
Tip Coperta : Broșată
Format : 130 x 200
Numar pagini : 512
ISBN : 978ÔÇĹ606ÔÇĹ33ÔÇĹ2320-1