special_discount_tag

-80%

Peyton Place

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Peyton Place


Nota ta:
100% of 100
Preț standard 49,90 lei Preț special 9,98 lei

Versiuni disponibile

Statele Unite ale Americii, anii ’40. Peyton Place este un orăşel liniştit din New England, dar faţadele elegante ale caselor victoriene şi cele dărăpănate ale locuinţelor din suburbii ascund o mulţime de drame. Tânăra Allison MacKenzie, fiica frumoasei Constance MacKenzie, nu este conştientă de secretul în care este...

Statele Unite ale Americii, anii ’40. Peyton Place este un orăşel liniştit din New England, dar faţadele elegante ale caselor victoriene şi cele dărăpănate ale locuinţelor din suburbii ascund o mulţime de drame. Tânăra Allison MacKenzie, fiica frumoasei Constance MacKenzie, nu este conştientă de secretul în care este învăluită naşterea ei şi de trecutul controversat al mamei sale. Tot ce contează pentru ea este prietenia cu Selena Cross, o fată isteaţă din pătura de jos a societăţii, maltratată de tatăl vitreg alcoolic…
Prin intermediul prozei sale captivante şi dezinhibate, Grace Metalious prezintă complexitatea anatomiei sociale a unei mici comunităţi din America, examinând vieţile locuitorilor săi, pasiunile şi viciile, ambiţiile şi înfrângerile, lipsa de reacţie sau violenţa, calităţile şi speranţele lor secrete, luptele şi, adesea, curajul lor.
Cronică incisivă a unui orăşel american, ce abundă în personaje pline de viaţă şi de întâmplări şocante, Peyton Place a fost un adevărat eveniment literar la apariţia sa, devenind rapid un bestseller internaţional.
Cartea a fost ecranizată de două ori, pentru marele ecran şi pentru televiziune, şi s-a vândut în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Jan 2018
Numar pagini:
attribute_icon
512
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
ISBN:
attribute_icon
978‑606‑33‑2320-1

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  16 ian. 2018
Autor(i)  :  Grace Metalious
Numar pagini  :  512
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  130 x 200
ISBN  :  978‑606‑33‑2320-1