- 55%

- 55%

-54.99%

Pierre. Detectiv în labirint

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 34,90 lei Preț special 15,71 lei

Reducere 55%

Detectivul Pierre rezolvă un caz extraordinar! Domnul X a furat din muzeu Piatra labirintului, care are puterea de a transforma întregul oraș într-un imens labirint. Ajută-i pe Pierre și pe Carmen, prietena lui, să parcurgă toate labirinturile și să-l oprească pe domnul X înainte de a fi prea...

Detectivul Pierre rezolvă un caz extraordinar!


Domnul X a furat din muzeu Piatra labirintului, care are puterea de a transforma întregul oraș într-un imens labirint. Ajută-i pe Pierre și pe Carmen, prietena lui, să parcurgă toate labirinturile și să-l oprească pe domnul X înainte de a fi prea târziu!

 

Pentru a salva situația va trebui să găsești drumul spre ieșire în cele 15 labirinturi complicate, să depistezi o seamă de indicii ascunse și să rezolvi toate celelalte provocări din această carte cu ilustrații fascinante! Vei avea parte de o călătorie într-o lume fantastică, plină de subterane, de baloane cu aer cald și de castele bântuite. Ieșirile din labirinturi și soluțiile celorlalte activități se află pe ultima pagină a cărții.

 

Toți detectivii de labirinturi cu vârsta de peste 7 ani vor fi încântați să-și petreacă timpul liber alături de Pierre. Singuri, împreună cu părinții sau cu prietenii, vor avea ce face ore întregi! Nici nu-și vor da seama cum trece timpul, iar distracția este garantată!


CARTE CU JOCURI DE PE RSPICACITATE PENTRU COPII ȘI PĂRINȚI


Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
May 2019
Nr. pagini:
attribute_icon
36
Tip coperta:
attribute_icon
Cartonată
Format:
attribute_icon
240 x 323
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1230-4
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  7 mai 2019
Autor(i)  :  Chihiro Maruyama
Numar pagini  :  36
Tip Coperta  :  Cartonată
Format  :  240 x 323
ISBN  :  978-606-33-1230-4

Din aceeasi categorie

Vezi toate