- 55%

- 55%

-54.97%

Plante medicinale pentru frumusețe

Preț standard 19,90 lei Preț special 8,96 lei

Versiuni disponibile

Descoperă locul în care se întâlnesc frumuseţea şi sănătatea, cu ajutorul produselor de îngrijire corporală simple şi 100% naturale. Autoarea de bestselleruri şi specialista de renume Rosemary Gladstar ne împărtăşeşte peste 30 de reţete în care foloseşte plante medicinale, uleiuri...

Descoperă locul în care se întâlnesc frumuseţea şi sănătatea, cu ajutorul produselor de îngrijire corporală simple şi 100% naturale. Autoarea de bestselleruri şi specialista de renume Rosemary Gladstar ne împărtăşeşte peste 30 de reţete în care foloseşte plante medicinale, uleiuri esenţiale şi alte ingrediente cunoscute pentru a crea tratamente blânde şi eficiente pentru întregul corp. Loţiuni de curăţare, amestecuri pentru băi de aburi, tonice, creme, seruri, elixire, şampoane, vopseluri de păr cu henna şi chiar un program de îngrijire a pielii în 5 paşi – vei beneficia de tot ce ai nevoie pentru a te răsfăţa şi a avea grijă de ai tăi. Lasă-ţi frumuseţea naturală să strălucească!

 

Rosemar y Gladstar, autoarea cărţii Plante medicinale. Ghid esenţial, apărută la Editura Litera în 2015, este un fitoterapeut şi profesor de medicină naturistă de renume, cu peste 35 de ani de experienţă în studiul plantelor medicinale. Este directorul International Herb Symposium şi al Women’s Herbal Conference, organizată în fiecare an, co–fondator al Traditional Medicine Tea Company şi preşedinte fondator al organizaţiei nonprofit United Plant Savers. În 2013, Gladstar a primit primul premiu anual Mark Blumenthal, pentru contribuţii aduse comunităţii fitoterapeuţilor, acordat de American Botanical Council.

 

De aceeaşi autoare, la Editura Litera:
Plante medicinale pentru sănătatea copilului tău
• Plante medicinale pentru o viaţă sănătoasă
• Plante medicinale pentru boli comune
• Plante medicinale pentru stres şi anxietate

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Nov 2016
Nr. pagini:
attribute_icon
128
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
140 x 200
ISBN:
attribute_icon
978‑606‑33‑1033-1

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  7 nov. 2016
Autor(i)  :  Rosemary Gladstar
Numar pagini  :  128
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  140 x 200
ISBN  :  978‑606‑33‑1033-1
Scrie o recenzie