- 40%

Plenty. Deliciile bucătăriei vegetariene

Preț special 57,74 lei

Reducere 40%

Preț standard 96,23 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Renumitul chef și autor Yotam Ottolenghi este coproprietar al unor „haute-couture to-go food shops“ din cele mai selecte cartiere ale Londrei, unde britanicii și străinii se bucură zilnic, pe săturate, de meniuri vegetariene speciale și delicioase, de la dovlecei și ardei copți la paste și salate de...

Renumitul chef și autor Yotam Ottolenghi este coproprietar al unor „haute-couture to-go food shops“ din cele mai selecte cartiere ale Londrei, unde britanicii și străinii se bucură zilnic, pe săturate, de meniuri vegetariene speciale și delicioase, de la dovlecei și ardei copți la paste și salate de pretutindeni.

Regula de bază? Toate ingredientele sunt mereu proaspete, iar mâncarea este realmente de excepție.

Yotam este celebru în lume mai ales pentru felul special de a găti legume. În Plenty, el ne oferă peste 120 de rețete favorite, selectate dintre cele publicate în rubrica lui săptămânală din The Guardian.

Organizate pe ingrediente, de la rădăcinoase la fructe, bogăția lor de culori, savori și texturi este extraordinară. Fotografiile luxuriante ale lui Jonathan Lovekin vă vor inspira să preparați zi de zi aceste delicii fabuloase.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Dec 2015
Tip copertă:
Cartonată
Format:
195 x 270
Nr. pagini:
288
ISBN:
978-606-33-0191-9
Din aceeasi categorie Vezi toate