- 55%

- 55%

-54.99%

Prima mea carte de activitati Montessori. Istoria lumii

Seria: 5976

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 39,90 lei Preț special 17,96 lei
în stoc

Estimare livrare: 03.12.2021

Versiuni disponibile

Carte tiparita
17,96 lei
Bine ați venit în călătoria noastră Montessori prin istorie. Datorită celor peste 50 de activități pedagogice și ludice, copiii vor putea, începând cu vârsta de 6 ani, să descopere marile perioade din istoria lumii, de la Big Bang la Declarația drepturilor omului și ale cetățeanului!   • Fiecare perioadă a...

Bine ați venit în călătoria noastră Montessori prin istorie. Datorită celor peste 50 de activități pedagogice și ludice, copiii vor putea, începând cu vârsta de 6 ani, să descopere marile perioade din istoria lumii, de la Big Bang la Declarația drepturilor omului și ale cetățeanului!

 

• Fiecare perioadă a istoriei (formarea Pământului, Preistoria, Antichitatea, Evul Mediu, epoca modernă…) este introdusă printr-o activitate de descoperire, apoi copilului îi sunt propuse jocuri pentru aprofundarea cunoașterii perioadei și a evenimentelor care au marcat-o (scene de completat, imagini de ales, călătorii de urmărit pe o hartă etc.). Materialul de decupat aflat la sfârșitul caietului este util pentru motricitate și aprofundare.

• Noțiunea de cronologie este abordată grație unei frize ilustrate care se continuă de-a lungul întregului caiet, însoțește toate activitățile și îi permite copilului să situeze în timp personajele și evenimentele unele în raport cu celelalte.

• Conform principiilor pedagogiei Montessori, acest caiet propune activități bazate pe experimentarea senzorială: copilul este invitat să-și confecționeze propriul papirus, să realizeze o miniatură ca într-un manuscris medieval, să construiască una dintre mașinăriile de zbor ale lui Leonardo da Vinci…

 

Cu: Imagini autocorectoare, puzzle-uri, jucării de hârtie de confecționat acasă.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Serie
attribute_icon
Data aparitiei:
attribute_icon
Apr 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
112
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
215x285
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-073-606-6
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  15 apr. 2021
Numar pagini  :  112
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  215x285
Categorie  :  Varsta 6-8 ani
ISBN  :  978-606-073-606-6

Din aceeasi categorie

Vezi toate