lips─â stoc

- 50%

Primavara tarzie

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 59,90┬álei Pre╚Ť special 29,95┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 59,90┬álei Pre╚Ť special 29,95┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Dou─â femei aflate la distan╚Ť─â de genera╚Ťii... Un roman de dragoste plin de secrete ╚Öi mister

├Äns─ârcinat─â ╚Öi ├«nc─â ├«ndurerat─â de moartea logodnicului ei, istoricul Megan Buchanan merge ├«nainte cu proiectul ei de vis, acela de a readuce la gloria sa originar─â cabana de v├ón─âtoare pe care str─â-str─âbunicul ei a construit-o pe coasta de est a Virginiei. Cu ajutorul celui mai bun prieten al logodnicului ei, va reu╚Öi cu siguran╚Ť─â s─â atrag─â venituri din turism, at├ót de necesare pentru Cape Hudson, un ora╚Ö plin de istorie din Sudul american.

Lui Megan ├«i atrage ├«ns─â aten╚Ťia Casa de prim─âvar─â, c─âsu╚Ťa ├«ngrijitorului, aflat─â pe acela╚Öi teren, care de╚Ťine o istorie interesant─â. Megan g─âse╚Öte ├«ntr-o ascunz─âtoare o leg─âtur─â de scrisori vechi, care o poart─â ├«n lumea fascinant─â ╚Öi plin─â de secrete a unei tinere, pornite cu un secol ├«n urm─â ├«n propria aventur─â de vis. ├Äns─â ╚Öi Megan are secrete.

Acum, pe m─âsur─â ce trecutul femeii se dezv─âluie, Megan va descoperi mai multe despre ea ├«ns─â╚Öi ╚Öi despre ├«nc─ârc─âtura emo╚Ťional─â a rela╚Ťiilor de familie, care poate fi gestionat─â al─âturi de cei pe care ├«i iube╚Öti ╚Öi ├«n care ai cea mai mare ├«ncredere.

 

Personaje captivante, un strop de mister ╚Öi o emo╚Ťionant─â descoperire de sine ridic─â acest roman mult deasupra altor pove╚Öti apar╚Ťin├ónd genului. RT Book Reviews

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 27 oct. 2022
Colectie : Blue Moon
Traducator(i) : Maria Ilaria Dosei
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 384
ISBN : 978-606-33-9643-4