- 20%

- 20%

Primele povești Montessori. Hai să dăm o mână de ajutor!

Seria: 5976

Autor: Lydie Barusseau
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,90 lei Preț special 15,92 lei

Reducere 20%

Pentru Maria Montessori, libertatea nu înseamnă „putința de a face orice, ci libertatea de a-ți satisface nevoile vitale fără să depinzi de ajutorul nimănui”. Dobândirea autonomiei este obiectivul fundamental al pedagogiei Montessori. Pentru un copil este extrem de important să învețe să se descurce singur (să se...

Pentru Maria Montessori, libertatea nu înseamnă „putința de a face orice, ci libertatea de a-ți satisface nevoile vitale fără să depinzi de ajutorul nimănui”.

Dobândirea autonomiei este obiectivul fundamental al pedagogiei Montessori.

Pentru un copil este extrem de important să învețe să se descurce singur (să se îmbrace, să toarne lapte într-un castron, să facă o prăjitură etc.), chiar dacă la început i se pare greu sau greșește. Lucrurile acestea sunt esențiale pentru dezvoltarea lui!

Spunând o poveste inspirată din experiența de viață a fiecăruia dintre noi, această cărticică ilustrată își propune să arate cum pot învăța copiii și cum pot dobândi mai multă încredere în sine prin activitățile de zi cu zi.

Părinții vor găsi aici diverse strategii de a-i încuraja să profite la maximum de propriile experiențe, pentru a crește și a se dezvolta ca indivizi.

 

Lydie Barusseau, mamă a trei copii și cadru didactic, este convinsă că pedagogiile alternative de tip Montessori și Freinet oferă răspunsuri valoroase la provocările educaționale de astăzi, dar și la provocările sociale și ecologice de mâine. Mai multe informații puteți găsi pe blogul ei La semaine Montessori (http://www.lasemainemontessori.com).

Citeste mai mult Citeste mai putin
Serie
attribute_icon
Data aparitiei:
attribute_icon
Aug 2019
Nr. pagini:
attribute_icon
32
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
170x210
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2974-6
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  13 aug. 2019
Autor(i)  :  Lydie Barusseau
Numar pagini  :  32
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  170x210
Categorie  :  Povesti contemporane
ISBN  :  978-606-33-2974-6

Din aceeasi categorie

Vezi toate