- 40%

- 40%

-40%

Primele povești Montessori. Hai să facem ordine!

Seria: 6634

Autor: Lydie Barusseau
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Primele povești Montessori. Hai să facem ordine!


Nota ta:
Preț standard 19,90 lei Preț special 11,94 lei

Versiuni disponibile

În pedagogia Mariei Montessori, aranjarea lucrurilor în ordine este considerată o activitate cu un puternic caracter formativ, care îl învață pe copil să se organizeze. A face ordine înseamnă, de fapt, a sorta, a clasifica (după culoare, mărime, formă, utilitate sau, pur și simplu, după...

În pedagogia Mariei Montessori, aranjarea lucrurilor în ordine este considerată o activitate cu un puternic caracter formativ, care îl învață pe copil să se organizeze.

A face ordine înseamnă, de fapt, a sorta, a clasifica (după culoare, mărime, formă, utilitate sau, pur și simplu, după preferințe), adică a structura gândirea. Ceea ce este esențial pentru dezvoltarea unui copil!

Spunând o poveste inspirată din experiența de viață a fiecăruia dintre noi, această cărticică ilustrată își propune să arate cum pot învăța copiii și cum pot dobândi mai multă încredere în sine prin activitățile de zi cu zi.

Părinții vor găsi aici diverse strategii de a-i încuraja să profite la maximum de propriile experiențe, pentru a crește și a se dezvolta ca indivizi.

 

Lydie Barusseau, mamă a trei copii și cadru didactic, este convinsă că pedagogiile alternative de tip Montessori și Freinet oferă răspunsuri valoroase la provocările educaționale de astăzi, dar și la provocările sociale și ecologice de mâine. Mai multe informații puteți găsi pe blogul ei La semaine Montessori (http://www.lasemainemontessori.com).

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Aug 2019
varsta:
attribute_icon
3-5 ani, 5-7 ani
Numar pagini:
attribute_icon
32
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2973-9

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  13 aug. 2019
Autor(i)  :  Lydie Barusseau
Numar pagini  :  32
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  170x210
colectie  :  Montessori
ISBN  :  978-606-33-2973-9
Serie  :  Primele povesti Montessori