lipsă stoc

- 40%

Primele povești Montessori. Hai să facem ordine!

Seria: Primele povesti Montessori
0% of 100
RRP: 19,90 lei Preț special 11,94 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 19,90 lei Preț special 11,94 lei

În pedagogia Mariei Montessori, aranjarea lucrurilor în ordine este considerată o activitate cu un puternic caracter formativ, care îl învață pe copil să se organizeze.

A face ordine înseamnă, de fapt, a sorta, a clasifica (după culoare, mărime, formă, utilitate sau, pur și simplu, după preferințe), adică a structura gândirea. Ceea ce este esențial pentru dezvoltarea unui copil!

Spunând o poveste inspirată din experiența de viață a fiecăruia dintre noi, această cărticică ilustrată își propune să arate cum pot învăța copiii și cum pot dobândi mai multă încredere în sine prin activitățile de zi cu zi.

Părinții vor găsi aici diverse strategii de a-i încuraja să profite la maximum de propriile experiențe, pentru a crește și a se dezvolta ca indivizi.

 

Lydie Barusseau, mamă a trei copii și cadru didactic, este convinsă că pedagogiile alternative de tip Montessori și Freinet oferă răspunsuri valoroase la provocările educaționale de astăzi, dar și la provocările sociale și ecologice de mâine. Mai multe informații puteți găsi pe blogul ei La semaine Montessori (http://www.lasemainemontessori.com).

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 13 aug. 2019
Colectie : Montessori
Serie : Primele povesti Montessori
Tip Coperta : Broșată
Format : 170x210
Numar pagini : 32
ISBN : 978-606-33-2973-9