- 50%

- 50%

-50%

Primele povești Montessori. Hai să ne jucăm afară!

Seria: 5976

Autor: Aurore Gauthier
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
90% of 100
Preț standard 19,90 lei Preț special 9,95 lei

Reducere 50%

Versiuni disponibile

Carte tiparita
9,95 lei
Pentru Maria Montessori, educația nu urmărește să-i transmită copilului cât mai multe cunoștințe, ci mai degrabă să-l încurajeze să-și cultive singur dorința de a învăța. În acest scop, el trebuie lăsat să studieze mediul înconjurător, să experimenteze posibilitățile pe care i le oferă și modul în care...

Pentru Maria Montessori, educația nu urmărește să-i transmită copilului cât mai multe cunoștințe, ci mai degrabă să-l încurajeze să-și cultive singur dorința de a învăța. În acest scop, el trebuie lăsat să studieze mediul înconjurător, să experimenteze posibilitățile pe care i le oferă și modul în care funcționează acesta, să se pună singur în situația de a învăța.

Observarea naturii este deosebit de propice pentru acest tip de învățare: prin urmărirea, cu ajutorul unei lupe, a unei albine care culege polen, savurarea unor căpșuni bine coapte și participarea la pregătirea desertului, organizarea unui picnic etc., Arthur și Mira învață o mulțime de lucruri! Ceea ce este esențial pentru dezvoltarea unui copil!

Spunând o poveste inspirată din experiența de viață a fiecăruia dintre noi, această cărticică ilustrată își propune să arate cum pot învăța copiii și cum pot dobândi mai multă încredere în sine prin activitățile de zi cu zi. Părinții vor găsi în ea diverse strategii de a-i încuraja să profite la maximum de propriile experiențe, pentru a crește și a se dezvolta ca indivizi.

 

Aurore Gauthier are doi copii și este pasionată de pedagogiile alternative. Scrie pe blogul Les Montessouris, împărtășind și altora experiența diverselor activități Montessori pe care le desfășoară în familie.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Serie
attribute_icon
Data aparitiei:
attribute_icon
Aug 2019
Nr. pagini:
attribute_icon
32
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
170x210
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2971-5
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  13 aug. 2019
Autor(i)  :  Aurore Gauthier
Numar pagini  :  32
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  170x210
Categorie  :  Povesti contemporane
ISBN  :  978-606-33-2971-5

Din aceeasi categorie

Vezi toate