- 65%

Printesa pentru totdeauna

Seria: Cronicile Rosewood
Nota ta:
88 % of 100
RRP: 49,99 lei Preț special 17,50 lei
în stoc

Estimare livrare: 13.12.2023

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,99 lei Preț special 17,50 lei

Au trecut mai bine de doi ani de când Lottie a ajuns la internatul exclusivist Rosewood Hall și a preluat rolul de prințesă de Maradova pentru a o proteja pe adevărata prințesă, Ellie. Cele două adolescente au reușit să scape cu bine până acum de acțiunile diabolice ale organizației secrete Leviathan, iar Lottie începe să-și dea seama că trebuie să existe o legătură periculoasă între Leviathan și familia regală. Ce rol joacă, în realitate, garda ei de corp, Jamie? Și ce secret ascunde regele Maradovei, tatăl prințesei? Lottie și Ellie nu pot decât spera că dezvăluirile nu le vor distruge prietenia...

O poveste fermecătoare despre prietenie, devotament și curajul de a fi tu însuți într-o lume în care prințesele nu sunt ce par a fi, iar magia basmului se regăsește acolo unde te aștepți mai puțin.

 

Connie Glynn s-a născut în Anglia în 1994 și a avut încă din copilărie o mare pasiune pentru povești, dictându-i mamei sale prima ei povestire la vârsta de șase ani. În timpul facultății a înființat canalul YouTube de vlogging Noodlerella, care s-a bucurat de un succes imens în Marea Britanie, adunând în scurt timp aproape un milion de abonați. În anul 2017, primul volum din seria Cronicile Rosewood, inspirat din propriile experiențe din anii de școală la internat, a adus-o pe Connie în topul autorilor de succes ai genului. Prințesă sub acoperire a fost urmat de Prințesă cu adevărat și de Prințesa pierdută. Aventura continuă!

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 27 oct. 2021
Serie : Cronicile Rosewood
Autor(i) : Connie Glynn
Traducator(i) : Mirella Acsente
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 352
ISBN : 978-606-33-7876-8