lipsă stoc

- 60%

Prințesă sub acoperire

Seria: Cronicile Rosewood
Nota ta:
90 % of 100
RRP: 49,99 lei Preț special 20,00 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,99 lei Preț special 20,00 lei

Îndrăgostită de basme, Lottie Pumpkin, o fată orfană dintr-un orășel de provincie, și-a dorit dintotdeauna să fie o prințesă bună și curajoasă, asemenea eroinelor din poveștile ei preferate. În capătul celălalt al Europei, Ellie Wolf, prințesa rebelă a Maradovei, își împarte timpul între plictiseala vieții de la palat și escapadele sub acoperire în lumea adolescenților obișnuiți. Atunci când destinul le aduce în aceeași cameră la Rosewood Hall, una dintre cele mai prestigioase școli din Anglia, avantajele unui schimb de roluri par aproape de la sine înțelese. Dar, pentru prințese, lumea este un loc plin de primejdii, iar la adăpostul zidurilor seculare ale școlii cineva le pândește fiecare pas…
O poveste fermecătoare despre prietenie, devotament și curajul de a fi tu însuți într-o lume în care prințesele nu sunt ce par a fi, iar magia basmului se regăsește acolo unde te aștepți mai puțin.
Connie Glynn s-a născut în Anglia în 1994 și a avut încă din copilărie o mare pasiune pentru povești, dictându-i mamei sale prima ei povestire la vârsta de șase ani. În timpul facultății a înființat canalul YouTube de vlogging Noodlerella, care s-a bucurat de un succes imens în Marea Britanie, adunând în scurt timp aproape un milion de abonați. Prima parte a trilogiei Cronicile Rosewood, Prințesă sub acoperire este romanul ei de debut.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 8 mai 2018
Serie : Cronicile Rosewood
Autor(i) : Connie Glynn
Traducator(i) : Mirella Acsente
Tip Coperta : Broșată
Format : 140 x 200
Numar pagini : 400
ISBN : 978-606-33-2596-0