- 40%

Puterea concentrarii. Cum sa-ti atingi obiectivele in afaceri si in viata personala

Nota ta:
80 % of 100
RRP: 54,99 lei Preț special 32,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 29.02.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 54,99 lei Preț special 32,99 lei

Știi care este motivul #1 care îi împiedică pe oameni să obțină ceea ce își doresc?

LIPSA CONCENTRĂRII.

Concentrarea este un instrument extrem de puternic și de util care îți poate îmbunătăți viața la toate nivelurile: la serviciu, acasă și în societate. Iar lipsa concentrării este principalul motiv pentru care oamenii nu reușesc să atingă obiectivele pe care și le propun. Dacă te concentrezi asupra lucrurilor pe care ți le dorești, cu siguranță vei ajunge să le dobândești și să prosperi. Dacă nu, te vei chinui în zadar și nu vei avea niciodată o viață împlinită.

Cartea de față, devenită clasică, este un ghid extrem de prețios care îți împărtășește cele mai de succes strategii pentru atingerea scopurilor tale. În primul rând, trebuie să scapi de obiceiurile păguboase și să-ți dezvolți obiceiuri de succes, având grijă să-ți construiești cariera sau afacerea pe punctele tale tari, nu pe cele slabe. Apoi ai nevoie să-ți proiectezi un viitor cât mai clar și să concepi strategii de depășire a obstacolelor. De asemenea, pentru a avea succes, trebuie să capeți încredere în forțele tale și să-ți creezi relații excelente cu oamenii de care ai nevoie în proiectele tale. Dacă la toate acestea adaugi perseverență și o puternică dorință de reușită, nimic din ce-ți propui nu ți se va mai părea dificil!

Scris într-un stil lejer și accesibil, acest volum te va ghida pas cu pas de-a lungul procesului prin care, folosindu-te de puterea concentrării, vei dobândi succesul atât în viața profesională, cât și în cea personală.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 mar. 2023
Colectie : Introspectiv
Traducator(i) : Manuela Bulat
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 384
ISBN : 978-606-33-8057-0