lipsă stoc

- 55%

Puterea de a fi prezent. Cum influenteaza parintii viitorul copiilor

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 49,90 lei Preț special 22,46 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,90 lei Preț special 22,46 lei

Ce înseamnă să fii un părinte bun? Ce se întâmplă dacă greșim față de copiii noștri? Care este lucrul cel mai important pe care îl putem face pentru copiii noștri, pentru a-i ajuta să reușească în viață?

 

Dr. Daniel Siegel și dr. Tina Payne Bryson transmit un mesaj plin de speranță tuturor părinților care se găsesc în impas: există un singur lucru pe care îl putem face, care nu dă greș niciodată și care asigură dezvoltarea optimă a copiilor noștri – să fim prezenți, adică să fim mereu alături de ei și să îi susținem.

Bazată pe ultimele descoperiri în teoria atașamentului, Puterea de a fi prezent prezintă povești, strategii simple și sfaturi pentru a-i ajuta atât pe părinți, cât și pe copii să depășească momentele dificile. Greșelile pe care le facem nu sunt irevocabile și nu e niciodată prea târziu pentru a recăpăta încrederea copiilor și a-i ajuta să ajungă adulții care ne dorim să fie.

 

„Siegel și Bryson ne oferă exemple din lumea reală și […] sfaturi concrete pentru a gestiona dificultățile pe care le întâmpinăm în creșterea copiilor. […] Părinții care caută o lectură accesibilă, bazată pe cercetări științifice, vor descoperi că autorii s-au descurcat de minune.“ Booklist

 

Această carte este un ghid pentru a le asigura sănătatea emoțională copiilor noștri, făcându-i să se simtă:

Protejați. Când se simt protejați, își vor asuma riscurile necesare dezvoltării.

Văzuți. A-i vedea cu adevărat pe copii înseamnă a fi atenți la emoțiile lor și a încerca să le înțelegem comportamentele.

Alinați. Să-i învățăm pe copiii noștri cum să abordeze situațiile dificile și să le arătăm că vom fi alături de ei pe parcurs.

În siguranță. Când cei mici știu că se pot baza pe noi, vor înflori!

 

Dr. DANIEL J. SIEGEL a studiat medicina la Harvard, iar în prezent este medic, psihiatru pentru copii, adolescenți și adulți, profesor universitar și director executiv la Mindsight Institute. A publicat zeci de cărți, traduse în peste 40 de limbi.

 

Dr. TINA PAYNE BRYSON este psihoterapeut și scrie pentru publicații precum Huffington Post, The New York Times și Real Simple. Susține conferințe și organizează ateliere pentru părinți, educatori și clinicieni în întreaga lume. În calitate de autor sau coautor a scris cărți devenite bestselleruri New York Times.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 30 oct. 2020
Traducator(i) : Mihaela Sofonea
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-6508-9