- 15%

Puterea incredibila a sentimentelor. Cum sa-ti croiesti o viata fericita

0% of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 50,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 12.12.2023

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 50,99 lei

Autoarea abordează cea mai populară și „revoluționară“ metodă de obținere a fericirii: Legea atracției. În ciuda numeroaselor cărți scrise pe această temă, Lynn Grabhorn împărtășește la rându-i, într-o formă simplificată, o serie de principii privind „legea universului“, care de fapt... contrazic aproape tot ce știam.

Optimistă, plină de umor și nonconformistă, Grabhorn a fost prima care a dezvăluit că puterea sentimentelor este cea care modelează și creează inconștient fiecare moment al fiecărei zile. Manipularea propriilor emoții reprezintă adevăratul mecanism de funcționare a Legii atracției. Autoarea sugerează patru pași pentru aplicarea acesteia: să identificăm ce nu ne dorim, apoi să ne dăm seama ce ne dorim cu adevărat, să simțim acele dorințe, după care să așteptăm, lăsând viața să-și urmeze cursul (sau lăsând universul să răspundă corespunzător vibrațiilor noastre).

Cartea de față este plină de explicații logice, pași simpli și exemple din viața reală, care permit cititorilor să-și acceseze sentimentele și să-și schimbe existența.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 13 sept. 2023
Colectie : Introspectiv
Autor(i) : Lynn Grabhorn
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 336
ISBN : 978-630-319-170-6