- 40%

- 40%

-40.02%

Războinicii lui Hitler. Vol. 66

Autor: Guido Knopp
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 24,99 lei Preț special 14,99 lei

Reducere 40%

în stoc

Estimare livrare: 30.09.2021

„Feldmareșalii prusaci nu se revoltă!“ De la acest crez au pornit ofițerii de rang înalt prinși între obediență și opoziția față de un comandant suprem din ce în ce mai paranoic. Erwin Rommel, Wilhelm Keitel, Erich von Manstein, Friedrich Paulus, Ernst Udet și Wilhelm Canaris: șase destine reprezentative pentru o...

„Feldmareșalii prusaci nu se revoltă!“ De la acest crez au pornit ofițerii de rang înalt prinși între obediență și opoziția față de un comandant suprem din ce în ce mai paranoic. Erwin Rommel, Wilhelm Keitel, Erich von Manstein, Friedrich Paulus, Ernst Udet și Wilhelm Canaris: șase destine reprezentative pentru o armată care – în ciuda scepticismului față de ideologia nazistă și a disprețului față de „caporalul“ Hitler – nu și-au asumat răspunderea, invocând obligația de a executa ordinele primite. Ce i-a făcut pe acești ofițeri să se pună în slujba unui regim criminal? Ce au știut ei despre atrocități? Cât de implicați au fost? Până unde au mers în executarea ordinelor primite? Guido Knopp și colaboratorii săi realizează portretele a șase dintre reprezentanții elitei militare germane care, deși nu au aderat la ideile național-socialismului, au fost instrumente ale lui Hitler în războiul său nimicitor.
Volumul Războinicii lui Hitler este o compilație de șase eseuri biografice despre cele mai importante figuri militare ale Wehrmacht-ului. Concise și bine documentate, eseurile oferă o schiță a anilor de formare, a evenimentelor majore, precum și o descriere a relațiilor acestor generali cu Hitler, fiind de interes pentru majoritatea cititorilor.
amazon.com

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jan 2019
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
110 x 165
Nr. pagini:
attribute_icon
496
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3401-6
Traducator(i):
attribute_icon
Roland Schenn
Categorie:
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate