- 80%

Rea

Nota ta:
74 % of 100
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 9,98┬álei
în stoc

Estimare livrare: 30.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 9,98┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Alvie Knightly fuge în Sicilia ╚Öi se cazeaz─â la hotelul Ritz, dup─â ce rivalitatea dintre ea ╚Öi sora ei se încheie cu o crim─â. Dar abia dup─â ce frumoasa ╚Öi r─âsf─â╚Ťata Beth dispare din peisaj, Alvie descoper─â ce se poate întâmpla când îi furi identitatea surorii gemene. Mai ales atunci când trupul lui Beth este descoperit. Iar Alvie nu trebuie s─â-╚Öi fac─â griji doar din pricina poli╚Ťiei. Noul ei iubit a disp─ârut ╚Öi a luat cu el to╚Ťi banii pe care îi furaser─â împreun─â. Îns─â Alvie n-a ezitat niciodat─â când a fost vorba de o provocare. Ea îl urm─âre╚Öte pe tr─âd─âtor la Roma într-un joc pe via╚Ť─â ╚Öi pe moarte. Dar va reu╚Öi Alvie s─â se r─âzbune înainte ca ea îns─â╚Öi s─â fie prins─â ╚Öi condamnat─â pentru propriile crime?

 

Acest roman cu ritm infernal este un joc mortal de-a ╚Öoarecele ╚Öi pisica... Alvina este un personaj pe care cititorii nu îl vor uita curând – amuzant, nest─âpânit, de-a dreptul fabulos... Fanii vor parcurge aceast─â carte cu sufletul la gur─â ╚Öi vor a╚Ötepta cu ner─âbdare încheierea trilogiei.“ Booklist

 

R─âzbunarea va fi dulce ╚Öi, în acest caz, extrem de amuzant─â.New Magazine

 

Plin de str─âlucire, crime, sex ╚Öi umor – o lectur─â ideal─â.“ The Herald „Încânt─âtor ╚Öi captivant.Guardian

Despre Chloe Esposito

Chloe Esposito

Chloe Esposito

Chloe┬áEsposito┬áa crescut ├«n Cheltenham, Anglia, iar ├«n prezent locuie┼čte ├«n Londra, cu so┼úul ┼či fiica ei.

Are o diplom─â de licen┼ú─â ┼či un masterat ├«n limba ┼či literatura englez─â de la Universitatea Oxford ┼či a fost consultant de management, profesoar─â de englez─â ┼či jurnalist de mod─â.

Esposito a absolvit cursurile de scriere creativ─â ale Academiei Faber ┼či a debutat cu romanul Nebun─â (Mad, 2017), prima carte a trilogiei Mad, Bad, Dangerous to Know (Nebun─â, Rea, Periculoas─â).

În 2018 a apărut cartea a doua, Rea (Bad), iar în 2019 urmează să apară cartea a treia a trilogiei, Periculoasă (Dangerous to Know).

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 26 iun. 2019
Colectie : Buzz Books
Autor(i) : Chloe Esposito
Traducator(i) : Alexandru Cormoș
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 368
ISBN : 978-606-33-3930-1