permanent noutate

- 35%

Reglarea dezechilibrelor hormonale. Solutii naturale pentru a va redobandi echilibrul, somnul, libidoul si energia

0% of 100
RRP: 49,99 lei Preț special 32,49 lei
în stoc

Estimare livrare: 24.05.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,99 lei Preț special 32,49 lei

O viață sănătoasă fără medicamente sintetice sau terapii scumpe

Cel mai bun moment să luați măsuri pentru o viață sănătoasă e înainte să vă confruntați cu probleme precum instabilitatea emoțională și înainte să dezvoltați afecțiuni grave, cum ar fi depresia sau cancerul de sân. De ce să nu faceți o schimbare durabilă acum, înainte să vă treziți într-un cabinet medical, ținând în mână o rețetă pentru medicamente sau, mai rău, pregătite pentru o intervenție chirurgicală invazivă?

Autoarea, medic ginecolog, absolventă a Universității Harvard, vă arată că există scăpare din iadul hormonal provocat de premenopauză și perimenopauză, dar și de stres, alimentație, sedentarism și starea de spirit negativă. Metoda de echilibrare hormonală pe care o propune îmbină terapiile naturiste cu rigoarea științifică, folosește teste și chestionare pentru depistarea cauzelor dezechilibrelor hormonale și garantează că vă veți simți din nou vesele, pline de energie și sexy, indiferent de vârstă. O carte care vă va schimba viața!

Metode verificate pentru a scăpa de instabilitatea emoțională, de problemele de concentrare, de insomnii și de libidoul scăzut.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 16 feb. 2024
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 258
ISBN : 978-630-319-574-2