Religie - Cultul ortodox. Manual. Clasa a V-a

0% of 100
29,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 25.07.2024

Versiuni disponibile

Manualul de Religie – Cultul ortodox pentru clasa a V-a este aprobat la licitația organizată de Ministerul Educației în 2022.

Manualul este conceput conform programei școlare în vigoare și principiilor didactice și catehetice; respectă particularitățile de vârstă și individuale ale elevilor. Este structurat în patru unități tematice și prezintă conținuturi integrate, care evidențiază caracterul practic-aplicativ al cunoștințelor transmise și urmărește atingerea competențelor specifice disciplinei Religie.

Conținuturile sunt prezentate atractiv și valorifică experiențe de viață și trăirile personale ale elevilor.

Învățarea prin descoperire, jocurile didactice, utilizarea frecventă a metodelor și a tehnicilor moderne, activ-participative, exercițiile interactive, grafica utilizată vor contribui la sporirea atractivității și la dinamizarea orelor de religie. Evaluările propuse stabilesc punctaje și bareme de corectare flexibile, lăsând la latitudinea fiecărui profesor modalitatea de abordare. Prin numeroasele elemente inovative prezentate, avem convingerea că acest manual răspunde nevoilor elevilor și profesorilor, aducând un plus de valoare la formarea religios-morală și conturarea profilului absolventului de învățământ gimnazial.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 7 iun. 2022
Tip Coperta : Broșată
Format : 205x260
Numar pagini : 96
ISBN : 978-606-33-9058-6