Religie - Cultul ortodox. Manual. Clasa a VII-a

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
30,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 28.10.2021

Manualul de Religie – Cultul ortodox, pentru clasa a VII-a este structurat pe unități tematice care dezvoltă conținuturile din programa școlară. Prezentate într-o formă deosebit de atractivă, lecțiile cuprind exemple de activități care conduc la formarea de competențe specifice disciplinei. Modul în care este...

Manualul de Religie – Cultul ortodox, pentru clasa a VII-a este structurat pe unități tematice care dezvoltă conținuturile din programa școlară. Prezentate într-o formă deosebit de atractivă, lecțiile cuprind exemple de activități care conduc la formarea de competențe specifice disciplinei.

Modul în care este organizat conținutul permite crearea de conexiuni cu celelalte discipline studiate. Conținuturile prezentate sunt adecvate nivelului de înțelegere a elevilor. Respectând programa școlară pentru clasa a VII-a, manualul prezintă activități care vizează aspecte de învățătură creștină, elemente de morală religioasă aplicată, autocunoaștere, aspecte de viață comunitară și interculturalitate.

Autorii nu stabilesc bareme și punctaje pentru evaluările propuse, lăsând aceasta la latitudinea profesorului, în funcție de caracteristicile fiecărei clase.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Sep 2019
Nr. pagini:
attribute_icon
96
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
205x260
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4209-7
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  19 sept. 2019
Numar pagini  :  96
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  205x260
Categorie  :  Clasa a VII-a
ISBN  :  978-606-33-4209-7

Din aceeasi categorie

Vezi toate