- 35%

- 35%

Religii. Idei fundamentale

Autor: DK
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Preț standard 99,90 lei Preț special 64,94 lei

Reducere 35%

lipsă stoc

Descriere Religii. Idei fundamentale

Există un singur dumnezeu? De ce trebuie să sufere oamenii? Ce se întâmplă după ce murim? Miliarde de oameni din toată lumea găsesc răspunsuri în religie, dar ce idei anume se află la baza unor asemenea credinţe şi cum s-au dezvoltat acestea? Scris într-un limbaj accesibil şi acoperind toate religiile importante ale...

Descriere Religii. Idei fundamentale

Există un singur dumnezeu? De ce trebuie să sufere oamenii? Ce se întâmplă după ce murim? Miliarde de oameni din toată lumea găsesc răspunsuri în religie, dar ce idei anume se află la baza unor asemenea credinţe şi cum s-au dezvoltat acestea?
Scris într-un limbaj accesibil şi acoperind toate religiile importante ale lumii, volumul abundă în explicaţii concise care ne lămuresc jargonul, în diagrame care descurcă iţele teoriilor complicate şi în ilustraţii ingenioase care se joacă cu înţelegerea noastră asupra religiei.
Oricât de multe aţi cunoaşte despre acest subiect, fie că sunteţi interesaţi de diversitatea globală a credinţelor sau a conceptelor care le leagă, în paginile acestei cărţi veţi găsi o mulţime de lucruri care să vă stimuleze curiozitatea.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
Feb 2018
Tip copertă:
Cartonată
Format:
195 x 233
Nr. pagini:
352
ISBN:
978-606-33-2327-0
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate